Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2217 0
Цього тижня у Львові пропонують переглянути фільми просто неба, зіграти в інтелектуальні ігри та потанцювати мілонгу.

Понеділок, 21 вересня

Вечір «Володаря перснів» на даху під зорями

Коли: 20:30-00:30;

Де: кіноцентр на вул. Володимира Великого, 14а;

Скільки: 150 грн;

Вечір легендарного кіно — «Володар перснів: Хранителі Персня» на даху під зорями! Будемо дивитися розширену версію «Володар перснів: Хранителі Персня» українською мовою з англійськими субтитрами.

Фільм займає 10-у позицію у списку 250 найкращих фільмів за версією IMDb. У 2007 році фільм потрапив на 50 стрічку в рейтингу Американського інституту кіномистецтва. Фільм також потрапив на другу стрічку в рейтингу 10 найкращих американських фільмів у 10 класичних жанрах за версією AFI у жанрі фентезі.

Мілонга у «Кармелі»

Коли: 19:00;

Де: кав’ярня «Кармель», вул. В.Вінниченка,20а;

Скільки: 50 грн;

Львів’ян запрошують разом провести затишний приємний вечір, відпочити і потанцювати біля затишної кав’ярні, в якій можна посмакувати запашну каву і чай зі смачною домашньою випічкою. Dj – Oleg Sybal.

Вівторок, 22 вересня

Тренінги з питань боротьби з раком грудної залози та шийки матки

Коли: 14:00-17:00;

Де: Львівський обласний центр громадського здоров’я, вул. Лисенка, 45;

Скільки: безкштовно;

Фахівці розповідають колегам-медикам про можливості ранньої діагностики раку грудної залози та раку шийки матки, що створені завдяки субпроекту «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області» та шляхи більшого залучення населення до скринінгу.

Бабине літо

Коли: 18:00;

Де: Хуторівка, 35а;

Скільки: деталі за реєстрацією;

Львів’ян запрошують насолодитись і прожити на повну останні теплі дні сезону! Ця подія для тих, хто розділяє нашу любов до відпочинку на природі, до проводів літа у колі близьких друзів під атмосферну музику з гот-доґом у руці

22 вересня на Хуторівці можна буде не тільки побачитись зі своїми давніми знайомими, а ще і поплавати із ними на байдарках чи поспівати легендарних Ґрін Деєв із їх невмирущим вересневим хітом.

Середа, 23 вересня

Літературний вечір Івана Байдака на даху під зорями

Коли: 19:30;

Де: кіноцентр на вул. Володимира Великого, 14а;

Скільки: 150 грн;

Цього осіннього вечора буде тепла літня погода, тож чекаємо усіх вас, аби разом поринути в атмосферу поезії та затишку. На зустрічі ви також зможете придбати книги автора та отримати автограф.

Труднощі перекладу: розмова з Наталею Іваничук про романи «За стіною» та «Ріка»

Коли: 18:30;

Де: у Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17);

Скільки: деталі за посиланням;

Нещодавно у «Видавництві Старого Лева» вийшли друком дві новинки – роман австрійської письменниці Марлен Гаусгофер «За Стіною» та книга «Ріка» авторства норвезького письменника та композитора Кетіля Бйорнстада «Ріка», що є продовженням вже знаного читачами роману «До музики».

На перший погляд, книги дуже різні. Але один суттєвий спільний знаменник у них таки є: українською вони побачили завдяки майстерному перекладу Наталі Іваничук, у доробку якої вже 100 перекладених книг. Уявляєте? Тож запрошуємо на розмову з перекладачкою про труднощі та виклики перекладу цих книг (та й не лише них), про спільне та відмінне у обох романах, про музику, ріки, стіни та просто життя.

Нью-Йорк у Львові: бродвейські мюзикли у супроводі оркестру

Коли: о 19:00;

Де: Ennio Event Square, на вул. Джерельній, 22; 

Скільки: від 250 грн;

Відомі музиканти Наталія Степаняк та Петро Радейко у супроводі оркестру «INSO-Львів» виконають програму «БРОДВЕЙ». Меломани, які прийдуть на концерт, відчують атмосферу Нью-Йорку 20-хх років минулого століття, адже звучатимуть найвідоміші шлягери з бродвейських мюзиклів, які не втрачають своєї популярності і вже давно стали класикою.

Диригуватиме оркестром Юрій Бервецький. Дрескод в стилі Great Gatsby. 

Четвер, 24 вересня

Ігри розуму

Коли: 19:00;

Де: автокінотеатр на даху, вул. Щирецька, 36;

Скільки: благодійний внесок від команди;

У програмі:

- інтелектуальна гра для компаній та організацій України з неординарними та цікавими загадками, відео, фото головоломки від найкращого організатора вікторин України - ГлуздоГерць. Тема квізу 2020 – «Бренди світу» (гра не потребує особливої підготовки).
- таке довгоочікуване та безпечне спілкування з друзями під відкритим небом у Ваших автівках
- нагородження найоригінальніше забрендованого авто-команди
- перегляд короткометражного фільму про УКУ
- афтепаті під зірками

«Тарас. Повернення»/спецпоказ з лекцією про Шевченка та розмовою з акторами

Коли: 19:00;

Де: кінопалац «Коперник», вул. Коперника, 9

Скільки: від 90 грн;

Стрічку на «Коперніка» представить директор Дому Франка Богдан Тихолоз, який розповість про Т. Г. Шевченка. Назва лекції: «Тарас: Перезавантаження». Після перегляду стрічки львівські глядачі матимуть змогу поспілкуватись з акторами «ТАРАСА»: Ганною Топчій та Юрієм Шульганом.

П’ятниця, 25 вересня

Craft Beer & Vinyl Music Festival #7

Коли: 16:00;

Де: вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 100 грн вхід на 3 дні + мапа території та вхід на нічні події. 150 грн вхід на 3 дні + фірмовий келих, сумка для келиха, мапа території, вхід на нічні події. Тут можна купити квиток онлайн і дешевше.

50+ пивоварень та домашніх пивоварів з України та світу, 20+ учасників фудкорту, маркет вінілів та апаратури, дитячі майданчики з розвагами та майстерками, мистецькі проєкти та виставки, музика з вінілів різних напрямків та від різних DJ, вечірки (в тому числі і тиха), допрем’єрний показ фільму «Вусатий фанк», концерт OT-VINTA.

«Вусатий фанк». Допрем'єрний показ фільму

Коли: 22:00;

Де: вул. Старознесенська, 24;

Скільки: вхід з фестивальним браслетом «Craft Beer & Vinyl Music Festival #7» безкоштовний або за посиланням.

«Вусатий Фанк» – нова документальна стрічка про золоту епоху української популярної музики початку 70-х.

Сотні пісень неймовірної краси. Модний саунд. Футуристичні костюми. Звідки і як усе це взялося в радянській союзній республіці?! Смерічка, Березень, Дзвони, Водограй, Мрія, Світязь, Жива вода, Беркут, Візерунки шляхів, Музики, Кобза, Арніка – ці ансамблі збирали стадіони та багатотисячні зали, однак сьогодні їхні пісні майже повністю забуті.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!