Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1527 0
Цього тижня у Львові – дегустація вина, селфі в музеї і знову Богемна рапсодія.

Понеділок, 14 січня

Фотовиставка «Постаті»

17:00-21:00, Фотогалерея Василя Пилип’юка на Стецька 3а

До 31 січня у Львові триватиме виставка авторських робіт Василя Пилип’юка «Постаті». Під час виставки можна буде побачити світлини видатних діячів української культури. До того ж, виставка починається в День Народження фотографа – 14 січня о 17:00.

Шлях від музиканта до медійної персони

19:30-21:00, Дзиґа

Надихаюча розповідь про мистецтво та амбітні ідеї які стали реальністю від автора та співака американського гурту «Let me introduce you to the end». Райана Сокаша. Сьогодні він – керуючий директор Mediakraft TV – найбільшого в Польщі продакшену онлайн-контенту з понад 100 000 000 переглядами щомісяця.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією і за умови замовлення напоїв та/або страв з меню.

Вівторок, 15 січня

Кілер Джо

19:00-21:00, Кіноцентр на Володимира Великого, 14а

Молодий наркоторговець Кріс Сміт заліз у борги і не має чим розплатитися. Почувши, що його рідна мати, яка їх давно покинула, склала страховий договір на велику суму, він вирішує вбити її. Його батько підтримує його у цьому і вони наймають вбивцю, поліцейського із Далласу Джо Купера. Але у родини немає всієї суми для оплати, тож як завдаток він бере сестру Кріса, Деббі.

У головних ролях Меттью Макконехі, Еміль Гірш, Джуно Темпл. Стрічку створено на основі однойменної п'єси Трейсі Леттса.

Bohemian Rhapsody in original voice

19:00-22:00, Мультиплекс на Кульпарківській, 226а

Один з найбільш резонансних фільмів минулого року можна переглянути в оригінальній озвучці. 15 січня історія гурту Queen та вокаліста гурту Фреді Мерк’юрі ще раз на великих екранах кінотеатру Multiplex.

Вхід на подію 85 гривень, а квитки можна придбати онлайн.

Середа, 16 січня

День музейного селфі у Галереї

10:30-17:00, Львівська Національна Галерея Мистецтв імені Бориса Возницького

16 січня – День музейного селфі у Галереї. Це чудова нагода дізнатися про історію та мистецтво і весело провести час. Всього за кілька років акція «селфі в музеї» стала міжнародним культурним явищем і чудовою рекламою для улюблених закладів. Взяти участь в акції дуже просто:

  •     прийдіть в музей;
  •     оберіть улюблений або антипатичний експонат;
  •     сфотографуйтесь з ним;
  •     викладіть фото у соцмережі з хештегами #MuseumSelfie #LvivArtGallery #селфівмузеї

Winter Shorts. Теплі короткометражки від Wiz-Art

19.10-23:00, Кінопалац на Театральній, 22

Традиційні короткометражки від Wiz-Art. Цього разу – теплі кіно в часи холодної та сніжної зими. Фільми показуватимуть мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами.

Квитки коштують 80 гривень. Придбати можна тут.

Щедрий вечір з добрим джазом

19:00-21:00, Львівська національна філармонія

16 січня у Львівській філармонії звучатимуть  колядки в джазових аранжуваннях. ShockolaD заграє разом з відомою вокалісткою Даною Винницькою, з якою проект розпочинав свою діяльність. Вони знову зберуться разом, щоб колядувати у Львові! А супроводжувати їх буде камерний оркестр PaRi Art Music. Спеціальний гість – американська вокалістка Брія Блессінг.

Квитки можна придбати онлайн. Коштують вони від 120 до 290 гривень.

Магнум вечір

19:00-21:00, Парк культури і відпочинку на вулиці Вітовського, 43А

Магнум – це об’єм двох пляшок вина (1,5 літра). Дегустація стане першою цього року і відкриє серію подібних заходів.

Вартість – 500 гривень. Кількість місць обмежена, а стати учасником можна, попередньо зареєструвавшись за телефоном 0938800106.

Четвер, 17 січня

Improv тренінг: Включайся

17:00-19:30, Urban бібліотека на Устияновича, 4.

Тренінг допоможе розвинути винахідливість, креативне мислення, комунікативні навички та вміння працювати в команді.

Кількість місць обмежена, а для участі потрібно попередньо зареєструватися.

Відкритий мікрофон – Standup Comedy

20:00-23:00, Underground на Коперника, 17

Відкритий мікрофон для стендап-коміків, які хочуть спробувати свої сили. Вхід на подію коштує 50 гривень, а коміків запрошують реєструватися за посиланням.

Theatrum Domus / Ескоріал

19:00-20:30, Палац Гната Хоткевича

Автор цього фарсу – Мішель де Гельдерод. Або саме життя. Влада і божевілля, дружба і зрада, рішення і вибір, сила і безпорадність - ось про що ця історія. Мусимо попередити: вона захоплює і тримає за горло. Втім, якщо ви відверті з собою, ви в безпеці», – йдеться в описі події.

Квитки: 100 грн при вході або онлайн.

Акустичний вечір Павла Тура

19:00-20:30, Бібліотека на Мулярській

Акустичний вечір актора, моделі та музиканта Павла Тура. Окрім авторських пісень, кавер-версії One Republic, Lp, Kaleo та інших.

П’ятниця, 18 січня

Догмен

19:00-20:30, Кінопалац на Театральній, 22

Єдиний показ італо-французської стрічки у Львові. Лауреат на премію «Оскар» від Італії. За сюжетом фільму, Марчелло – маленька людина з великим серцем і сумними очима. Він господар перукарні для собак «Догмен» і вміє ласкавим словом заспокоїти і пітбуля, і місцевого громилу Сiмоне, який тероризує всю округу. Марчелло мріє відвести свою любу донечку у далеку подорож, але через свою доброту супроводжує Сімоне у його кримінальних вилазках, що зрештою призводить до катастрофи. Зраджений другом, Марчелло вперше зважується на справжню війну

Придбати квитки можна буде з 16 січня за посиланням.

Смішна п’ятниця

20:00-23:00, Compass на Коперніка, 10

Три фільми: «Славні хлопці», «Вбивчі канікули», а також «Супер Перці» у супроводі безкоштовної кухні (кава, чай, печиво, цукерки, попкорн). Щоправда, це все коштує 70 гривень
ТЕГИ: куди піти

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!