Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2176 0
Цього тижня у Львові Kazka, Latexfauna і Сергій Бабкін. Окрім цього, відкриття фестивалю глінтвейну і одразу два дні короткометражок про кохання.

Понеділок, 11 лютого

Море спокуси

Коли: 17:40-19:20

Де: Львівський кіноцентр на Володимира Великого, 14а.

Скільки: 60 гривень.

Бейкер Ділл понад усе любить море. Він керує риболовецьким судном та рибалить неподалік від тропічного острова Плімут на Карибах. Раптово у його житті з’являється колишня дружина Карен , яка зараз живе в Маямі. Вона скаржиться на свого нового чоловіка, впливового міліардера. Карен боїться за своє життя та просить колишнього вбити ненависного чоловіка.

«Багаті і дивні» А. Гічкока / лекція + показ

Коли: 19:00-20:50

Де: Кінопалац на театральній, 22.

Чорна комедія від британського класика Альфреда Гічкока про сімейне життя. У ній все – зради, поїдання кота, смерть, злодійство, сірі будні та яскравий вік-енд, сексуальна блондинка та кокетлива брюнетка, чорний гумор та вульгарні жарти, народження дитини та катастрофа корабля, залицяння та ревнощі, комедія та драма, експресіонізм та бурлеск – дивує і шокує глядача. Це один з найдивніших фільмів Гічкока – про що, власне, йдеться у назві картини.

Jazz Love Forever

Коли: 19:00-21:00

Де: Львівська національна філармонія.

Скільки: 200-420 гривень.

Унікальний джазовий концерт на сцені Львівської філармонії. Виконавці – Urban Gypsy та Ольга Чернишова підібрали джазові хіти виключно про кохання.

Історії кохання для дорослих

Коли: 19:30-21:30

Де: Театр Марії Заньковецької.

Скільки: 390-740 гривень.

Кабаре-комедія «Історії кохання для дорослих» - це шість новел за мотивами твору польського драматурга Збігнєва Ксьонджіка. На сцені поряд з театральними зірками можна також побачити співака Валерія Харчишина та телеведучу Яніну Соколову.

Вівторок, 12 лютого

Green Book in original voice at Multiplex

Коли: 19:00-21:10

Де: Multiplex на Кульпарківській, 226. .

Скільки: 85 гривень.

Історія, заснована на реальній дружбі. Простого вишибалу наймають у якості водія на час туру одного з найкращих піаністів світу – афроамериканця – півднем США, де панують расистські погляди. У поїздці вони користуються «Зеленою книгою», яка містить інформацію про безпечні місця для чорношкірих. Ця подорож відкриє двом різним героям очі на світ та змінить їх життя.

Середа, 13 лютого

Абсолютна любов. Короткометражки від Wiz-Art

Коли: 19:00-23:00

Де: Кінопалац на Театральній, 22.

Скільки: 80 гривень.

Традиційні короткометражні фільми від мистецької формації Wiz-Art. Цього разу – фільми про любов, почуття та закоханих.

Мульфільми під живу музику

Коли: 19:00-20:30

Де: Львівський органний зал.

Скільки: 80-150 гривень.

Хлопчик-мізинчик, Красуня і Чудовисько, Матінка гусиня і інші казкові персонажі під акомпонемент класичної музики. Все це можна буде почути в середу, 13 лютого, у Львівському органному залі. До речі, це одна з найпопулярніших програм серед слухачів органного залу.

Четвер, 14 лютого

Львівський Фестиваль Глінтвейну

Коли: 14.02, 14:00 - 17.02, 22:00

Де: Львівський Палац мистецтв.

Скільки: 50-100 гривень.

На площі перед Львівським Палацом мистецтв відбудеться фестиваль глінтвейну. Відвідувачам події обіцяють глінтвейн та пампухи, а також керамічне горнятко в подарунок. Його можна буде залишити собі, чи обміняти на 30 гривень. Фестиваль триватиме неповних чотири дні.

Любов) 16+

Коли: 19:00-20:20

Де: Театр Лесі

Скільки: 70-100 гривень.

Перша драма Лесі Українки «Блакитна троянда», котра досі вважалася «несценічною», стає прекрасним ґрунтом для роздумів на тему різноманітності любові. Підсилена засобами фізичного театру та документальними свідченнями акторів, вистава демонструє кілька схем стосунків, поширених в сучасному світі: несамовита приречена любов, що має фатальні наслідки, зручне «міщанське» пристосування, любов з холодною головою, що ні до чого не зобов`язує, приємний флірт. Безліч варіантів – кожен може вибрати те, що йому чи їй пасує. Питання у тому, як бути щирим і чесно вибрати між спокійним, впорядкованим життям і варіантом «блиснути враз і згоріти, наче ніж на вогні», а також у тому, чи маємо ми, в принципі, такий вибір.

Сергій Бабкін

Коли: 19:00-22:00

Де: Театр Марії Заньковецької.

Скільки: 600-900 гривень.

Львів став одним з останніх міст в концертному турі Сергія Бабкіна на підтримку нового україномовного альбому. Пісні виконавця вже давно широко відомі українському слухачу. Серед свіжих новинок, які варто очікувати на концертах – це і радіо-хіт «Де би я» і саундтрек «11 дітей з Моршина» – «Хто далі йде».  

100 Хвилин Кохання - кращі короткометражки

Коли: 19:00-20:40

Де: Кінопалац на Театральній, 22 і Кінотеатр «Коперник».

Скільки: попередній продає – 90 гривень, в день показу – 110.

Десять короткометражних фільмів про кохання за 100 хвилин. Фільм показуватимуть в двох львівських кінотеатрах майже одночасно: В Кінопалаці на 19:00 і в «Копернику» – на 20:00. Показані картини неодноразово брали участь  міжнародних кінофестивалях і навіть мають нагороди Канн.  

KAZKA

Коли: 20:00-22:00

Де: Малевич.

Скільки: 500-10000 гривень.

Зайвих представлень цей гурт не потребує. Пісні KAZKA і до Топ-10 світових хітів від Shazam потрапляли і  «Плакала» очолила топ кліпів українського сегменту YouTube. Тепер гурт – один з учасників цьогорічного національного відбору на Євробачення. Побачити тріо в ефірі можна вже в цю суботу, 16 лютого, а перед тим KAZKA завітає до Львова 14 лютого.

П’ятниця, 15 лютого

Відлуння Криму у Львові

Коли: 19:00-20:30

Де: Львівський органний зал.

Скільки: 50-150 гривень.

У виконанні студентів Львівської музичної академії прозвучать твори композиторів-кримчан, а також тих, які надихалися особливою культурою півострова. «Відлуння Криму у Львові» – концерт, присвячений п'ятій  річниці  опору окупації  Криму.

Latexfauna

Коли: 19:30-22:00

Де: Малевич.

Скільки: 270-490 гривень.

Цей гурт має своє неповторне звучання. Це стосується, як музики, так і текстів, рясно наповнених суржиком. Ще одна особливість їх виступів – тепла атмосфера і стендапи вокаліста Діми Зезюліна між композиціями. До того ж, хлопці записали спеціальне запрошення для львівської публіки:

Калігула

Коли: 19:00-21:45

Де: Театр Лесі.

Скільки: 70-100 гривень.

Керовані бажаннями, люди, рано чи пізно, опиняються в ситуації коли бажане стає неможливим з різних причин. І саме тут свобода стає небезпечною. В ситуації усвідомлення абсолютної самотності, керуючись абсурдним бажанням неможливого, людина стає здатною на все.

Суспільство приречене. Краса не рятує. Любов – всього лиш інструмент для маніпуляцій. Все, що залишилось від цивілізації та культури – порожні форми. Чи зможемо ми знайти новий зміст?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!