Куди піти на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

2097 0
Цих вихідних у Львові розповідатимуть провінційні анекдоти, співатимуть тихі пісні і відпочиватимуть після напруженої неділі.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Музика

Beyond The Pleasure

Коли:  30.03, 19:00-22:00

Де: Underground на Коперника.

Скільки: 100 гривень.

Молодий київський гурт завітає до Львова в рамках великого європейського туру. Хоча хлопці існують разом як гурт тільки три роки, вони вже випустили три ЕР-альбоми і вісім музичних кліпів. Свій стиль гурт характеризує як party metal і цього року презентуватиме його в Угорщині, Польщі, Франції, Іспанії та Італії.

Тихі пісні Сільвестрова

Коли:  30.03, 21:00-22:00

Де: Львівський органний зал.

Скільки: 50-120 гривень.

Вокальний цикл Валентина Сильвестрова «Тихі пісні» написаний для фортепіано та голосу на вірші класичних поетів. Цикл складають 24 пісні, у яких розкривається глибока любов композитора до української та російської поезії, до краси втілених у ній почуттів і оспіваної природи.
Сам автор сказав, що головним героєм циклу є «поезія серця». У «Тихих піснях» втілені найглибші, найзаповітніші роздуми. В усіх творах циклу присутня гармонічна єдність поезії та музики.
Це музика для самоспоглядання, самозанурення і перебування наодинці з собою.

Рясні Дрова

Коли: 31.03, 16:00-17:30

Де: Дім Франка.

У напружений для львів’ян і всіх українців день, 31 березня, Дім Франка захотів зробити для своїх відвідувачів особливий вечір. Тому і запросив в гості гурт «Рясні дрова», чий стиль музики називають бароковий шум. «Рясні дрова» - львів’яни. Їх колектив існує ще з 2010 року і славиться своєю імпровізаційною музикою. На концерті, окрім пісень, можна буде також поговорити з музикантами.

Кіно

Гуцулка Ксеня

Коли: 30.03, 11:30-13:00

Де: Кіноцентр на Володимира Великого

Скільки: 60 гривень.

Події розгортаються у Карпатах у 1939 році. До Ворохти приїздить син родини емігрантів Яро. Батько-мільйонер поставив йому умову успадкування грошей – хлопець має одружитися з українською дівчиною. Тож Яро вирушає на пошуки свого щастя. Він знайомиться з багатьма дівчатами, та по-справжньому полонити його серце змогла лише гуцулка на ім’я Ксеня.

Вистави

Боженька (16+)

Коли: 30.03, 19:00-22:00

Де: Театр Лесі

Скільки: 70-100 гривень.

«боженька» - це вистава, дія якої перенесена в ліс і розгортається серед звірят. Але ніщо людське їм не чуже: домінування та експлуатація, анархізм, сексуальні субкультури, квазірелігійні переконання, численні страхи. Страх іншості, страх правди, страх пізнання, страх бути собою, страх любити. Однак, найкраща зброя проти страху - це сміх. Тож ця історія про політичні маніпуляції та спекуляції на релігійних почуттях в першу чергу є комедією.

Знайдена Лялька

Коли: 30.03, 11:00-12:00

Де: Львівський театр ляльок

Скільки: 50-80 гривень.

«Знайдена Лялька» – це вистава про нашу планету і те, як кожен з нас може щодня піклуватись про неї маленькими кроками. Ця постановка стане першою в новому напрямку діяльності Львівського театру Ляльок - циклу під назвою «Розумна дитина». Сюди ввійдуть вистави та супровідні програми до них, котрі розкриватимуть соціально важливі теми у форматі, котрий легко сприйматиметься навіть нашими найменшими глядачами.

Провінційні анекдоти

Коли: 30.03, 18:00-20:00

Де: Воскресіння.

Скільки: 120 гривень.

Складна жанрова природа одноактних п'єс Олександра Вампілова містить у собі трагічне, комічне, філософське і притчове начало. Герої - типові обивателі - і смішні, і беззахисні, і зворушливі, і часто агресивні у своєму неуцтві й брутальності. Просто звичайні люди. "Історія з метранпажем" - анекдотичний випадок з адміністратором, який ледве не помер від неймовірного жаху перед нікому незрозумілим словом «метранпаж».

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!