Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1765 0
Цими вихідними у Львові відбудеться вечірка 90-х, фестиваль мистецтва і вина, а також концерт бразилійського піаніста.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Субота, 28 вересня

Прем’єра. Люди

Коли: 19:00-20:20;

Де: Театр Лесі України, вул. Городоцька, 36;

Скільки: від 120 грн.

Жанр – інструкція до вжитку за однойменною п'єсою Моніки Каньової. Тривалість – 1 година 20 хв без антракту. Інколи здається, що у світі немає нічого складнішого, ніж людські стосунки. От наприклад – Йозеф. Чоловік переживає не найкращий період свого життя. Колись успішний і впливовий – тепер занедбаний, стомлений і нібито хворий. Йозеф страждає усіх цих невдячних, пихатих, поверхневих людей. Саме в цей момент варто згадати, що людські стосунки будуються з двох боків.

Концерт «Як безмежно любо жити»

Коли: 15:00-17:00;

Де: Дім Франка, вул. Івана Франка, 150-152;

Скільки: безкоштовно.

У межах відзначення 140 років від дня народження Станіслава Людкевича та виставки «Іван Франко та Станіслав Людкевич: ювілейні сильветки» відбудеться святковий концерт «Як безмежно любо жити...» за участю солістів Львівської національної філармонії Ольги Фенюк (сопрано), Олени Мацелюх (партія фортепіано), Інни Павлюк (художнє слово).

Екскурсія Подорож у просторі і часі. Інтерактивна екскурсія

Коли: 15:00-16:00;

Де: Музей Модерної Скульптури Михайла Дзиндри, смт Брюховичі, вул. Музейна, 16;

Скільки: безкоштовно, реєстрація обов'язкова за посиланням. Вартість вхідних квитків: для дорослих - 30 грн, для дітей і пенсіонерів - 15 грн, для студентів - 25 грн.

Подорож до музею модерної скульптури Михайла Дзиндри, захованому у сосновому лісі, музею в дивній абстрактній будівлі – це уже пригода. Цю пригоду для себе і для нас колись придумав сам скульптор, перевізши свої роботи зі США до України. Зараз музей хоче привернути увагу до переміщення мистецьких явищ, на те, як простір і час впливає на розвиток мистецтва, що і хто впливали власне на скульптора Михайла Дзиндру.

Вечірка 90-х

Коли: із 22:00-04:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: безкоштовно, після 23:00 – 100 грн.

Львів’ян запрошують на відкриття клубного сезону на FESTrepublic.

Lviv art and Wine Festival

Коли: із 12:00;

Де: Lem Station, вул. Вітовського, 57;

Скільки: 30 грн.

На львів’ян очікує 66 метрів добірного сучасного мистецтва, справжнього вина з вибраних українських і світових виноробень та безліч неймовірних історій.

Неділя, 29 вересня

Гуляш на здоров’я

Коли: 13:00-17:00;

Де: біля пам’ятника Королю Данилу, пл. Галицька

Львівський кулінарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» та Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів, на заклик Благодійний фонд «Крила надії» влаштовують товариську зустріч, доброчинне частування та збір коштів з єдиною метою – врятувати Вікторію Кузь, у якої гостра лімфобластна лейкемія. Гроші, які люди витрачатимуть на частування гуляшем, передадуть на лікування дівчинки.

Topolna Party

Коли: 15:00-22:00;

Де: вул. Лінкольна, 10а;

Скільки: безкоштовно.

У програмі виступи творчих дитячих колективів району, майстер-класи, розваги, фуд-зона, релакс зона, розіграші призів та сертифікатів. Родзинка - політ на повітряній кулі та концерт відомих гуртів.

Grohotsky «Будь зі мною»

Коли: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Де: 19:00-21:00;

Скільки: від 250 грн.

У Львівській національній філармонії відбудеться концерт переможця шоу «Голос Країни – 4» і проекту «Ukrainian Song Project 2019» Ігоря Грохоцького, який виступає під сценічним псевдонімом GROHOTSKY.

Бразильський піаніст Пабло Россі із сольним концертом!

Коли: 15:00-18:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: від 100 грн.

Пабло Россі - піаніст із світовим ім‘ям, адже є лауреатом та переможцем багатьох конкурсів. Зокрема у цьому переліку - Magda Tagliaferro (1998), Encuentro Internacional de Jovenes Musicos (2001) та «Ciutat de Carlet» (2002).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!