Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3058 0
Цими вихідними львів'ян запрошують на лекцію про сучасний сторітелінг, Соціальний форум та Форум інноваційної освіти, а також на низку благодійних подій.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Субота, 16 листопада

Прем’єра вистави «Пауза»

Коли: 18:00-20:30;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: від 70 грн.

Вистава «Пауза», за словами організаторів, – це суцільні питання. Режисер Космін Матей ставить їх акторам, аби зрозуміти чим живе сьогодні Львів. Це довгі розмови про нашу українську реальність, про те, якою вона є і якою може бути. Про нас. Наші мрії, страхи, бажання. Щось, про що нас ніколи не питали, але нам завжди хотілося висловитись.

Форум інноваційної освіти INED

Коли: 9:00-18:30;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: другий день – 300 грн, реєстрація за посиланням.

INED 2019 – комплекс семінарів, воркшопів, дискусій, інтерактивів для вчителів, адміністрації шкіл, керівників інклюзивних закладів, громадських активістів, фахівців у сфері цифрових технологій та усіх зацікавлених у розвитку освітніх процесів в нашій країні.

Благодійний вечір Oscars’ Night

Коли: 19:00-23:00;

Де: Арена Львів, вул. Стрийська, 200;

Скільки: 350 грн.

Oscars Night – це масштабна благодійна вечірка, мета якої зібрати кошти на здійснення мрій хворих діток. Усі зібрані нами кошти підуть на підтримку маcштабного проєкту «Здійсни мрію».

Єгор Гордєєв: Які люди потрібні медіа? Сучасний сторітелінг

Коли: 14:00-17:00;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: 250 грн.

Все, що ми купуємо чи споживаємо, за що голосуємо і що виробляємо - це story. Врешті-решті ми самі – story – на ринку праці, у родині, у колективі.

Суботній денс

Коли: 22:00-04:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: безкоштовно до 23:00; після – 50 грн.

Львів’ян запрошують потанцювати цієї суботи під фанк та хаус.

Неділя, 17 листопада

Соціальний форум Львова

Коли: 13:00-17:00;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням;

На меті Форуму – дати можливість громадським організаціям та благодійним фондам соціальної спрямованості розповісти про себе та послуги, які вони надають.

Львів: Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго

Коли: 19:30-20:40;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: 85-95 грн;

На численні прохання глядачів львівський кінотеатр Kinopalace Lviv повернув у прокат документальну трагікомедію Надії Парфан — найкращий документальний фільму року за версією Спілки кінокритиків України.

Вечір джазу «Тріо Лана»

Коли: 19:00-20:30;-

Де: Слово І голоС, вул. Городоцька, 38;

Скільки: 200 грн;

Музикант Макс Лан із колегами повертається на сцену з новою програмою авторської музики «POVOLI» із майбутнього однойменного альбому. Яскрава мелодійність та композиція, що стилістично балансує на межі сучасної класичної музики та джазу з елементами романтизму.

Zecchini piano

Коли: 18:00-20:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: 150-300 грн.

Із середини XVIII століття до 2000-х років слухач відкриє для себе найбільші музичні шедеври в широкому розумінні. Таким чином, великі твори класичного репертуару будуть пліч-о-пліч із найвідомішими світовими мюзиклами. У цій еклектичній програмі також буде присутньою франкофонія, яку представлять творами французьких музикантів, таких як Мішель Легран чи Шарль Азнавур.

Львівський Блошиний Ринок Тлум & Крам

Коли: 12:00-18:00;

Де: вул. Вітовського, 57;

Скільки: безкоштовно.

Другий ТЛУМ & КРАМ відбудеться традиційно у Lem Station вул. Вітовського. Тут можна купити-продати речі, поспілкуватись з однодумцями та долучитись до доброї справи Цього разу збиратимуть кошти для Наталі Торохти, 33-річної львів'янки, мами двох маленьких діток, в якої виявили рідкісну онкологію.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!