Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1966 0
Цими вихідними львів’ян запрошують на низку вистав, форум молодих політиків, а також тематичну дитячу майстерку.
Фото: Julia Sakałoŭskaja

Фото: Julia Sakałoŭskaja

Субота, 23 листопада

Коли цвіте папороть

Коли: 18:00-20:00;

Де: Львівська опера, вул.

Скільки: від 50 до 1400 грн;

Львів’ян кличуть на фольк-оперу-балет на 2 дії за участю солістів опери, хору, балету та симфонічного оркестру.

Пори року. Вівальді та інша краса

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівський органний зал, вул. Ст. Бандери, 8;

Скільки: 80-200 грн.

Львів’янам пропонують концептуально нове трактування знаменитих «Пір року» Вівальді від професійної органістки, яка вже протягом 20 років підкорює львів’ян грою на найкращому і найбільшому інструменті Східної Європи.

Stand up battle Олександра Долгополова

Коли: о 19:20;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: 200-500 грн;

На всіх відвідувачів чекає година комедії від найбільш обговорюваного стендап-коміка, резидента Stand Up Club #1, учасника шоу «ПораразБірацца» — Саші Долгополова.

Форум молодих політиків

Коли: 10:00-16:00;

Де: Львівська обласна рада, вул. Винниченка, 18;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням.

Форум поділений на дві частини – у перший день, 23 листопада, молоді люди, які цікавляться політичними процесам, а також молоді члени діючих політичних партій, матимуть змогу взяти участь в цікавих лекціях, панельних дискусіях та воркшопах від діючих та колишніх депутатів локального, обласного та національного рівня.

Другий день – 24 листопада, призначений також для молоді та депутатів з ОТГ Львівської області, які отримують корисну інформацію про практичну діяльність депутатів, інструменти ефективної комунікації з виборцями та громадою, а також про способи вирішення проблемних питань на місцях. Також деякі воркшопи будуть цікаві особам, що пробують розібратись з реформою децентралізації.

Тематична майстерка для дітей від 8 років

Коли: о 12:00;

Де: пр. Свободи, 6, книгарня «Є»;

Скільки: безкоштовно.

Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 8 до 18 років на читання «Магічної книги анатомії» Керол Доннер (видавництво «Читаріум») та тематичну майстерку. Реєстрація за номером 050 512 70 71.

Неділя, 24 листопада

Благодійна виставка картин студентів ІТ Step Academy

Коли:  у вихідні – 14:00-19:00;

Де: Простір сучасного мистецтва, вул. Шевченка, 17;

Скільки: безкоштовно.

Разом з відкриттям виставки стартує і віртуальний благодійний аукціон картин. Гроші скерують на лікування онкохворих дітей, якими опікується благодійний фонд «Із янголом на плечі». Організація збирає гроші на лікування дітей з онкогематологічними захворюваннями; оплачує операції з трансплантації кісткового мозку від неродинного донора, які не проводять в Україні.

Театр третього віку. Пригоди Дон Кіхота

Коли: 15:00-17:00;

Де: вул. Івана Франка, 150, дім Франка;

Скільки: безкоштовно.

Громадська організація Інститут українських студій має проєкт «Театр третього віку», де харизматичні акторки разом із режисером – актором Першого театру Ярославом Дерпаком – ставлять аматорські постановки. Найновішою їхньою роботою є «Дон Кіхот» за Іваном Франком.

Екскурсія «Костел і монастир бердардинів

Коли: 14:00-17:00;

Де: локацію надсилатимуть переддень події до 21:00;

Скільки: 150 грн, реєстрація за посиланням.

Львів’ян запрошують до першої із серії екскурсій, присвячених львівським храмовим комплексам, що спільно проводитимуть Тетяна Казанцева і Тарас Завадовський, а саме – «Костел і монастир бернардинів». Відвідувачі зможуть довідатися про архітектуру та історію храму та монастиря, дослідити особливості створення храмового комплексу в асамблі з міськими фортифікаціями.

Вистава за серіалом «Теорія великого вибуху»

Коли: 16:00-17:30;

Де: Львівська медіатека, вул. Мулярська, 2а;

Скільки: 100 грн.

Львів’ян запрошують вдосконалювати англійську не лише переглядаючи серіал «Теорія Великого Вибуху», а й ставши його героями у певному сенсі. У всіх охочих буде реквізит та сценарій, відповідно до якого треба буде зіграти сцену. Основне – це практика англійської.

Прем’єра вистави «Ассо та Піаф»

Коли: 19:00-20:00;

Де: вільний театр «Око», пл. Данила Галицького, 1;

Скільки: 150 грн.

Неймовірна історія про народження зірки. Історія, яку пригадує Симона Берто, сестра Едіт. Історія одного кохання, що могла трапитися будь-де і будь з ким, але немає другої Піаф, і немає іншого Ассо.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!