Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1637 0
Цими вихідними у Львові триватиме джазовий фестиваль, а також відбудеться низка концертів і вистав та презентація альбому братів Гадюкіних.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Субота, 7 грудня

JAZZ BEZ 2019 with Marek

Коли: 19:00-22-00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: 300-900 грн;

Вионавці цього дня: Krzesimir Dȩbski & Karasiewicz Power Set (Польща) та Klein (Люксембург).

Угорська рапсодія. Фінісаж

Коли: 15:00-16:00;

Де: Львівська національна галерея мистецтв ім. Б. Возницького, вул. Стефаника, 3;

Скільки: 5-50 грн;

У програмі виставки: кураторська екскурсія мистецтвознавиці Світлани Стець, святковий концерт учнів народного артиста України Йожефа Ерминя та артиста сцени, віртуоза духових інструментів Олександра Щура.

Тиха вечірка ІІІ в Urban-бібліотеці

Коли: з 20:00;

Де: Urban-бібліотека, вул. Устияновича, 4;

Скільки: реєстрація за посиланням.

Нова бібліотека – місце, де творчо/драйвово/цікаво. Продовжуємо руйнувати шаблони про занудність бібліотеки. Наш шлях – трансформація бібліотеки в арт-простір. А допомагає у цьому проведення третьої Тихої вечірки у навушниках (Good Silent Party).
Тиха вечірка – це спілкування, залучення людей до бібліотеки, якісний контент, нестандартне дозвілля, розвиток і партнерство.

Концерт «Tik Tu» у Львові

Коли: 19:00-22:00;

Де: Львівський ляльковий театр, площа Данила Галицького, 1

Скільки: передпродаж – 180 гривень за лінком, а в день концерту: 50 перших квитків – 200, наступні 250 грн;

«Tik Tu» поєднує синт-поп, інді-поп та електроніку, присутні також мотиви дабу, народної музики. Усі музиканти гурту вміють грати одразу на декількох музичних інструментах. У музичному арсеналі «Tik Tu» є скрипки, флейти, гітари, орган, банджо, електронні семплери.

Музичний вечір з The Glass Band

Коли: 20:30;

Де: Грушевський, пр. Шевченка, 28;

Скільки: деталі за телефоном: (98) 676 46 00

Хочете почути справжній посил музичного драйву та запального голосу у ритмі блюз-року?
У цю суботу Грушевський cinema&jazz вокалістка гурту Оксана Цимбаліст, яка стала учасницею проекту «Голос країни», здивує силою голосу.

Неділя, 8 грудня

Постдокументальна драма «Пауза»

Коли: 18:00-20:30;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: від 70 грн;

Через призму особистих історій, думок та рефлексій учасників-акторів вистава говоритиме про наше з вами повсякденне життя. Однак, життя як айсберг - ми бачимо лише вершечок, а основна його матерія приховується за поверхнею звичної рутини.

Брати Гадюкіни презентують альбом «Сміх і Гріх»

Коли: 19:00-22:00;

Де: Спліт, пл. Міцкевича, 6/7;

Скільки: 380, 680 грн;

Альбом міститиме 12 пісень та 3 бонус-треки. Вже відбулися прем’єри композицій «Крав», «ФРАНКЕНШТЕЙН/Oh My Love» , «Сафарі», «Сивина в бороду», «Хто ти?» і «Підкаблучник».

Екскурсія «Костел і монастир бердардинів

Коли: 13:00-16:00;

Де: локацію надсилатимуть переддень події до 21:00;

Скільки: діти до 16 років – безкоштовно, для студентів та пенсіонерів – 120 грн, для інших – 150 грн; реєстрація за посиланням.

Львів’ян запрошують до першої із серії екскурсій, присвячених львівським храмовим комплексам, що спільно проводитимуть Тетяна Казанцева і Тарас Завадовський, а саме – «Костел і монастир бернардинів». Відвідувачі зможуть довідатися про архітектуру та історію храму та монастиря, дослідити особливості створення храмового комплексу в асамблі з міськими фортифікаціями.

Вівальді на органі

Коли: 16:00-18:00;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: від 80 грн.

Вагоновожатые. Презентація

Коли: 19:00-22:00;

Де: FESTrebublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 250 грн;

«вагоновожатые» – непростий гурт, який щоразу дивує. Щоб познайомити прихильників зі своїм минулим альбомом «Референс», гурт напередодні розмістив на вулицях Києва плакати з цитатами. Цього ж разу гурт вирішив вчинити навпаки і не розповідати про майбутній концерт нічого. 8 грудня вiдбудеться традицiйний виступ гурту «вагоновожатые», який матиме назву «Презентацiя».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!