Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1853 0
Цими вихідними у Львові буде багато музичних заходів, зокрема вечірок і концертів, а також дитячі майстер-класи та презентація диску коляд.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Субота, 4 січня

04/01 Вечірка 90-х: «I’ll be there for you»

Коли: 22:00;

Де: вул. Старознесенська, 24;

Скільки: до 23:00 - вхід безкоштовний, далі - 100 грн.

У колі друзів та з найкращою музикою: зустрічай новий рік на улюбленій вечірці! Тільки можна переміститися у квартиру Моніки, пройти через ті самі фіолетові двері і зануритися у світ «Friends». Організатори обіцяють фотозону з індичкою та улюбленими героями.

Чайковський Gala

Коли: 14:00-16:00;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: від 80 грн;

Музика, яка перенесе вас у безтурботне дитинство, сповнене неймовірних пригод та очікування дива. Мелодії, які асоціюються із чарівним новорічним духом, коли вас огортає ковдра теплих спогадів і відчуття щастя. А для малечі цей концерт може стати одним із яскравих моментів дитинства.

Вистава «Золоторогий олень» у синхронному перекладі

Коли: 14:00-15:00;

Де: Львівський театр ляльок, пл. Данила Галицького, 1;

Скільки: 50-80 грн;

Відтепер ви можете удосконалювати знання англійської та польської мов у приємній атмосфері мистецтва та естетики, а також запрошувати до перегляду друзів-іноземців.

Шопен на роялі XIX століття

Коли: 19:00-20:00;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: 100 грн;

Майстер-клас з живопису для дітей «Лисиця»

Коли: 15:30;

Де: арт-студія «Творча кухня», пр. Чорновола, 67г, ТЦ «Інтерсіті»;

Скільки: 350-400 грн;

Дитячі майстер-класи розраховані на різні рівні вмінь. Якщо ваша дитина вперше буде тримати в руці пензлик – не переймайтесь, наш викладач-художник допоможе освоїтись та намалювати чудову картину.

Неділя, 5 січня

Різдвяний фестиваль. Bonjour Noel

Коли: 17:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: від 80 грн;

Перед вами засяє різдвяно-новорічними вогнями не лише Ейфелева вежа та всипані штучним снігом дерева на Єлисейських полях. Ви відчуєте неповторний колорит епохи Короля «Ясне Сонечко» Людовіка XIII, а ще відвідаєте не один із прекрасних паризьких храмів – де урочисті звуки симфонічних органів Арістіда Кавайє-Коля співають і трублять на весь світ: «BONJOUR NOȄL». А за органом справжній майстер своєї справи – органіст собору Нотр-Дам – П’єр Зеворт.

Презентація диску коляд «В саду, саду» із великим концертом

Коли: 18:00-20:00;

Де: хол Центу Шептицького, вул. Козельницька, 4;

Скільки: безкоштовно.

Для львів’ян підготували та випустили довгожданий диск із народними колядками з різних регіонів України у авторській обробці і прочитанні.

Різдвяна органна музика

Коли: 14:00-15:30;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: від 80 грн;

Різдвяні концерти – це можливість насолодитися духом Різдва і зануритися в атмосферу чарівного свята. Це чудова нагода провести вечір із сім’єю. Це ваш квиток із метушливих буднів до яскравих та затишних святкових днів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!