Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2492 0
Львів'ян запрошують на літературник, скульптурний майстер-клас, обмінятися книгами і потанцювати від кавери Imagine Dragons та Coldplay.
Фото: prolviv.com

Фото: prolviv.com

Субота, 29 лютого

Полярності Чайковського

Коли: 18:00-21:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: від 150 грн;

Музика – самовираження, музика – емоція, музика – цілий всесвіт зі своїми полярностями, штормами і штилями, сутінками і світанками, чорними і білими смугами. Львів’ян запрошують на контрастний музичний світ Чайковського. У програмі: Петро Чайковський. Концерт №1 для фортепіано з оркестром, сі-бемоль мінор, тв. 23. Петро Чайковський. Симфонія №6 сі мінор, тв. 74 «Патетична».

День відкритих дверей у ЛНУ ім. Івана Франка

Коли: 9:00 – реєстрація, 10:00 - початок;

Де: вул. Університетська, 1;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням;

Особливою частиною буде ярмарка, де будуть представлені усі освітні програми, кар’єрні перспективи та спеціальності, які є найбільш затребуваними серед роботодавців! Також у програмі Дня - цікаві перформенси, нетворкінги та воркшопи.

Літературник «Salve під Пледом»

Коли: 15:45-18:30;

Де: МолоДвіж. Центр, вул. Чайковського, 31;

Скільки: безкоштовно;

Придумай і твори. Інклюзивний скульптурний майстер-клас. 4.0

Коли: 11:00-13:00;

Де: Дзиґа, вул. Вірменська, 35;

Скільки: вільний внесок для покриття затрат на матеріали; реєстрація за посиланням;

Вистава «Зерносховище»

Коли: 18:00-20:30;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: 90-120 грн;

Місце дії – українське село 30-х років минулого століття, де люди живуть тихим, розважливим життям. Головна героїня Мокрина – молода дівчина, дочка «середняка». Її єдина турбота – «люблю красивого, але бідного»: типовий сюжет класичної української драматургії. Аби здобути суспільний статус, коханий Мокрини, Арсей, стає одним із заготівельників зерна.

Неділя, 1 березня

Тренінг з ораторського мистецтва

Коли: 17:00;

Де: МолоДвіж. Центр, вул. Чайковського, 31;

Скільки: безкоштовно.

V Обмін книгами [Book exchange] на Мулярській

Коли: 14:00-16:00;

Де: бібліотека на вул. Мулярській, 2а;

Скільки: безкоштовно.

Подія для тих, хто любить читати та не уявляє своє життя без книг; для тих, хто любить вишукувати у букіністів книжкові новинки чи старинки, для тих, хто дбає про майбутнє планети та вторинно використовує речі. Потрібно прийти у зазначений час та принести з собою книги з власної бібліотеки, які вам вже не потрібні (прочитані, неактуальні, займають місце, невдало подаровані та ін.) та які ви готові обміняти на інші (ті, які принесуть інші учасники обміну).

Майстер-клас для дітей від 6 років «Весняна фоторамка»

Коли: 14:00-15:00;

Де: ВІКІ-бібліотека, пр. Червоної Калини, 58;

Скільки: благодійний внемок;

Першого дня весни запрошують дітей від 6 років на майстер-клас «Весняна фоторамка», де створюватимуть з картону і ниток рамку для фото і прикрашатимуть її квітами з паперу. Матеріали забезпечують організатори.

Imagine Dragons & Coldplay Symphonic Cover Show

Коли: 19:00-22:00;

Де: Нічний клуб «Малевич», пр. Чорновола, 5;

Скільки: від 350 грн;

Чудовий настрій у перший весняний вечір робитиме симфонічний оркестр, рок-гурт, потужне світлове шоу, спецефекти та неперевершені танцювальні номери. А співатимуть суперфіналісти «Голосу країни» – Андрій Рибачук та В’ячеслав Питак.

«Берлінський фейсконтрольник» – перегляд фільму

Коли: 18:00-19:40;

Де: Центр Шептицького Паркова аудиторія, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: 90 грн;

Свен Марквардт, Смайлі Болдвін та Франк Кюнстер були свідками зародження нічного життя німецької столиці. Отримавши свою славу завдяки роботі у Berghain, Delicious Donuts та King Size наприкінці 90-х, вони й сьогодні продовжують боронити підступи до найкращих техно-клубів міста. Ці три незвичайні персонажі — представники кардинально різних прошарків суспільства, але їх усіх однаково зачарувала атмосфера нічного життя Берліна.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!