Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1834 0
Tvoemisto.tv відновлює календар цікавих подій на вихідні у Львові. Цими днями львів'ян очікують читання на терасі, ярмарки та вистави.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Сергій Жадан: літні читання на терасі

Коли: 20:00-22:00;

Де: тераса FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: квитки від 300 грн;

Ім’я Сергія Жадана відомо не тільки в Україні, а й далеко за кордоном. Поет, прозаїк, есеїст, перекладач, громадський діяч, лауреат міжнародних премій, автор роману, що став кращою книгою десятиліття конкурсу «Книга року Бі-Бі-Сі», лауреат премії Президента України «Найкраща книжка України», лауреат премії «Анеглус», людина, яка об’єднує Схід і Захід…

Львівський фермерський ярмарок

Коли: 9:00-15:00;

Де: площа Ринок;

Скільки: безкоштовно;

На ярмарку можна буде придбати продукцію від місцевого виробника: м'ясо, молоко, овочі, фрукти тощо.

Street Food So Good Easy. Літній майданчик

Коли: 12:00-22:00;

Де: Парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, вул. Болгарська, 4;

Скільки: безкоштовно;

Беріть друзів, пледи свого кудлатого та приходь на відпочинок до Street Food So Good Easy! Це новий концепт наших подій у форматі літнього майданчика.

Неділя, 2 серпня

Майстер-класи з флюїд-арту

Коли: 15:00-16:00;

Де: вул. Театральна, 3;

Скільки: 500 грн;

Флюїд-арт - це напрям в абстрактному живописі, для малювання використовується рідкий акрил, ніяких пензликів - максимум творчої свободи! Ви створюєте картинку, виливаючи фарбу на полотно, яка розтікається і утворює неповторні форми!

Оксана Федчишин «Тут і зараз»

Коли: 11:00-22:00;

Де: Дзиґа, вул. Вірменська, 35;

Скільки: деталі за посиланням;

Роботи наповнені літературно-філософськими смислами вилилися у візуальних образах та історіях зображених на роботах. Це свого роду ілюстрація думок, які вплинули на формування філософських та естетичних вподобаннях художниці. Образи у роботах метафоричні, часто постають в наївному та досить чітко окресленому образі, відсилаючи більше до підсвідомого, ніж до чогось дійсного.

Віолончель та фортепіано

Коли:17:00-18:00;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: 100-150 грн;

Музика, Вівальді, Дворжака, Глієра, Дебюссі, Пярта цього літнього дня у виконанні віолончеліста Максима Римара, за роялем – Іван Остапович

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!