Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1897 0
Цими днями львів'ян запрошують на вечірку 90-х, низку вистав та виставок, а також послухати джаз.
Фото: prolviv.com

Фото: prolviv.com

Субота, 7 листопада

07/11 I’m a 90s CHILD

Коли: 21:00;

Де: вул. Старознесенська, 24, FESTrepublic;

Скільки: 110 грн;

Цієї ночі – тільки культові ритми 90-х, високовольтний драйв і найсміливіші рухи. Вершки хіт-парадів від Джемі Реквай, Брітні та Мадонни, Депешмод і Продіджи тощо.

TLUM & KRAM. Листопад 2020

Коли: 10:00-18:00;

Де: дворик Ратуші, площа Ринок, 1;

Скільки: детальніше тут;

У суботу, 7 листопада, з 10:00 по 18:00 вперше проведуть ярмарок крафтових товарів від локальних майстрів і підприємців. Що можна буде купити? Скульптуру, прикраси, аксесуари, солодощі, чаї і багато-багато іншого. Підтримуємо своїх!

Виставка «Портрет Франкової груші»

Коли: 13:0-19:00;

Де: Львівський органний зал, вул. Степана Бандери, 8;

Скільки: 25 грн;

У Франковому садку є груша, «живий експонат», яку садив письменник зі своїми синами, щойно поселившись у своїй омріяній власній домівці – віллі на Понінського, 4. Груша пережила різні історичні, політичні, погодні катаклізми і дожила до наших днів. Ці негаразди таки залишили на дереві свій згубний слід – є певні проблеми зі стовбуром і кроною, які потрібно негайно ліквідувати і вилікувати дерево.

Колектив Дому Франка започаткував низку благочинних акцій з порятунку Франкової груші. Львівським художникам запропонували намалювати грушу, щоб увіковічнити дерево як цінний мистецький експонат та важливий арт-об'єкт.

«Sensum/Відчуття» Виставка Марини Бондар-Творовської

Коли: 11:00-18:00;

Де: Львівський театр ляльок, пл. Данила Галицького, 1;

Скільки: безкоштовно;

Мистецтво-емоція. Мистецтво-відчуття. Мистецтво здатне забарвлювати думки і дарувати секундну вічність присутності у ньому. Воно вливає на сприйняття і змінює наше «після». Sensum – це виставка-мандрівка творчим світом автора, в якому бачення навколишнього та його емоційне забарвлення передане за допомогою фарб і динамічних кольорових поєднань.

Неділя, 8 листопада

Органний фестиваль. Від класики до джазу. Володимир Кошуба

Коли: 19:00;

Де: Львівський органний зал, вул. Степана Бандери, 8;

Скільки: від 100 грн;

Широка музична панорама, починаючи від 16 століття і німецького органіста раннього бароко Самюеля Шейдта, закінчуючи класиком джазу Джорджем Гершвіним. Володимир Кошуба може зіграти на органі все! Він майстер органних перекладень та невтомний шукач рідкісної музики.

Опера «Серце Оксани»

Коли: 13:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: 50-100 грн;

Вперше в Україні перша дитяча опера першої української жінки-композиторки. «Серце Оксани» (1960) – опера, яка подолала непростий шлях для того, щоб її почули та побачили.

Написана українською жінкою-композиторкою Стефанією Туркевич у Великій Британії, вперше поставлена у Канаді, композиція ще ні разу не виконувалась в Україні.

Недільний крос у Стрийському парку

Коли: 14:00;

Де: біля дитячої залізниці (49.818816, 24.020449)

Скільки: безкоштовно.

План такий: розминка, крос (1 год), розтяжка. Крос проведе тренер Констянтин Коляда.

Базовий курс: перша домедична допомога

Коли: 10:00-17:00;

Де: Стрийська, 202, офіс 707;

Скільки: 700 грн; реєстрація тут.

Курс розрахований на людей без базової медичної освіти, а також для медиків, які хочуть попрактикуватись на спеціальному спорядженню та манекенам за новими стандартами домедичної допомоги. Після курсу видають сертифікат.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!