Куди піти у Києві на вихідних. Топ-5 подій

1439 0
Пропонуємо підбірку локацій у Києві, які можна відвідати на вихідних, 23 і 24 липня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Збір коштів для ЗСУ

У барі «Хвильовий» 24 липня відбудеться благодійна барахолка. Її мета − зібрати кошти на дрони та іншу техніку для Збройних сил України. Продаватимуть одяг, аксесуари та прикраси.

Адреса: вул. Верхній Вал, 18.

Час: 14:00-20:00.

Виставка «Воєнний стан»

До 24 липня триває виставка під назвою «Воєнний стан». Там представлені полотна Владислава Шерешевського. Серед експозицій − портрети захисників «Азовсталі». 

Адреса: вул. Пушкінська, 21а.

Час: 10:00-19:00.

Виставка «Ампутована весна»

«Ампутована весна» − це фотовиставка ігрових не-документальних проєктів. «Автори вдивляються у нинішні явища: від форм катування та масових ґвалтувань російськими військовими до вимушеного переселення та приглушеного відчуття втраченої весни. Через призму об'єктива митці та мисткині дивляться на нову реальність та конструюють художню відповідь на неї», − зазначають організатори. 

Адреса: вул. Хорива, 49б.

Час роботи: 16:00-19:00.

Парк гігантських робокомах 

На столичному ВДНГ працює Парк гігантських робокомах під назвою «Жу-Жу Парк». Це перше в Україні місце, де діти та дорослі зможуть побачити різноманітних комах у великому масштабі. 

Виставка налічує 24 експонати, серед яких − гігантський павук, скорпіон, орхідеєвий богомол, слимак, сколопендра, мурахи, жук-олень тощо. 

Адреса: ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова, 1), між 1 та 3 павільйонами.

Графік роботи: понеділок-неділя, 10:00-20:00. 

Пухнастики на «Співочому» 

У печерському ландшафтному парку «Співоче» триває виставка пухнастиків. Всього представлено понад 30 масштабних персонажів, деякі з яких сягають трьох метрів у висоту. Також в парку є яскраві фотозони, тематичні декорації, а також розваги для дітей.

Графік роботи: понеділок-неділя, 10:00-19:00. 

Адреса: Співоче (вул. Лаврська, 31).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!