Веломарафон і вистава «Тихо без слів». Куди піти у Львові на вихідні

1389 0
Пропонуємо підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 1-2 жовтня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Вистава «Злодій»

Коли: 1 жовтня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 150 грн.

У Львові відбудеться двогодинна вистава «Злодій» від режисера-постановника, заслуженого діяча мистецтв України Вадима Сікорського. Події відбуваються в гуцульській хаті, господар якої зловив та поранив злодія, після чого кличе своїх сусідів, щоб вирішити долю грабіжника.


Вистава «Тихо без слів»


Коли: 1 жовтня, 18.00;

Де: Театральний центр «Слово і Голос»;

Скільки: 200 грн.

Виставу сформують пісні та тексти Івана Франка, Лесі Українки, Тараса Шевченка на музику Б. Веселовського, А. Кос-Анатольського, А. Філіпенка та інших композиторів – а також французький та польський шансон, який органічно вплетений в музичну культуру Львова.

Органна музика Європи


Коли: 1-2 жовтня, 19.00;

Де: Львівський органний зал;

Скільки: 100-200 грн.

На сольному концерті Світлани Бардаус, солістки Чернівеської обласної філармонії звучатиме розмаїття європейської органної музики, твори й українських композиторів – Віктора Гончаренка та Михайла Шуха. 

Веломарафон «Львівська сотка. Осінь»

 

У неділю, 2 жовтня, у Львові відбудеться веломарафон «Львівська сотка. Осінь». Змагання пройдуть під гаслом Stand with Ukraine. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Учасниками стануть понад три сотні аматорів велоспорту з різних куточків країни. Основна мета цьогорічного веломарафону – збір коштів для підтримки Збройних Cил України. Змагання стартуватимуть о 10:25 з вулиці Стрийської, 202 у Львові. Далі спортсмени рухатимуться через Сокільники до Бібрки. На маршруті їх супроводжуватимуть поліцейські та медики. Зареєструватись на марафон можна тут.

Вистава «Полісянка»

 

Коли: 2 жовтня, 14.00/18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 50-300 грн.

Концерт Світлани Тарабарової


Коли: 2 жовтня, 18.00;

Де: Malevich Night Club

Скільки: від 350 грн.

На концерті ви почуєте найкращі хіти співачки: від «Світло в тобі» до «Літай як на крилах», «Добре з тобою» та «Мені казково». Також на подію запросять бійців ЗСУ, котрі знаходяться на реабілітації у Львові – саме їм присвячена пісня «Повертайся живим». Частину коштів від продажу квитків передадуть на потреби захисників.

Опера «Ріголетто»


Коли: 2 жовтня, 18.00;

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;

Скільки: 100-500 грн.

«Ріголетто» – одна з найбільш відомих опер Дж. Верді, написана за мотивами п’єси В. Гюго «Король забавляється». Ця опера показує справжню і чисту любов, яка змушує молоду дівчину пожертвувати собою заради коханого. 

Вистава «Тринадцята жінка»

Коли: 2 жовтня серпня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 150 грн.

Вистава «Тринадцята жінка» – сценічне прочитання п’єси Теодозії Зарівної про долю відомої голлівудської актриси німецького походження. (Камерна сцена). 

Благодійна фотосесія


Коли: 2 жовтня, з 10.00 по 19.00;

Де: Пл. Міцкевича, 8 (3 поверх, двері 19)

Скільки: добровільний внесок.

Кожен учасник отримає 15-хвилинну фотосесію та у результаті мінімум 15 оброблених фото. Для фотосесії буде задіяно 3 кімнати фотостудії та 10 фотографів. Усі зібрані кошти за вхід на фотосесію передадуть у фонд «Повернись живим». Записатись можна тут або за телефоном: +380986363773.

Балет «Білосніжка та семеро гномів»

Коли: 2 жовтня, 12.00;

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;

Скільки: 100-400 грн.

«Старовинна чарівна казка братів Грімм особливо проникливо втілена в хореографії балетмейстера Ігоря Храмова. Знайомий із дитинства сюжет про юну красуню Білосніжку, дочку Короля, яку пихата мачуха-чаклунка виганяє з дому, стає історією про дружбу і вірність. Добре серце Білосніжки, її лагідний характер і чуйність допомагають їй вижити в дрімучому лісі. Потішні лісові Гноми щиро полюбили дівчинку і прихистили у себе. І ніякі чари й підступи не переможуть любові», – йдеться в описі до вистави.

Підготувала Антоніна Костик

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!