Куди піти у Львові на тижні. Tvoemisto.tv рекомендує

1299 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на тижні 15-21 серпня.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Концерт «Вівальді на органі»

Коли: 16-17 серпня, 19.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн.

У львівському органні прозвучить музика італійського композитора Антоніо Вівальді у виконанні Надії Величко. У програмі: цикл «Пори року», Allegro з концерту «Весна», RV 269, Allegro non molto з концерту «Зима», тощо. Тривалість події близько години. 

 Концерт «Шампанські очі 2.0»

Коли: 17 серпня, 19.00;
Де: !FestRepublic;
Скільки: від 440 грн.

У середу, 17 серпня, о 19.00 у Львові до дня народження Кузьми відбудеться концерт «Шампанські очі 2.0».  Цьогоріч у супроводі симфонічного оркестру під керівництвом народного артиста Богдана Мочурада виступатимуть українські артисти: Віктор Винник, Заліско, Лесик Турко, Ivan NAVI, Андрій Капраль, Давид Мелад, тощо. 

Подія відбудеться у !FestRepublic на вул. Старознесенській. Частину вторгованих коштів передадуть на потреби Збройних Сил України.

Tvoemisto.tv транслюватиме концерт на Фейсбук-сторінці і на Ютуб-каналі медіа-хабу.


Вистава «Герої Хаосу» 18+


Коли: 18 серпня, 18.00;
Де: Львівський академічний драматичний театр ім. Лесі Українки;
Скільки: 210-240 грн.

У львівському театр відбудеться варіативна вистава-дослідження Вікове обмеження: 18+ Тривалість дії 2 год 20 хв з антрактом.

Вистава «Життя P.S.»

Коли: 18 серпня, 18.00;
Де: Львівський Національний театр ім. Марії Заньковецької;
Скільки: 150 грн.

«Життя P.S.» — вистава за автобіографічною книгою ветеранки війни на Сході України Валерії Бурлакової, де описується інша сторона бойових дій очима жінки, яка на лінії фронту знайшла кохану людину. Розповідь відкриває завісу на сучасну історію країни: воєнний побут, дискримінація жінок-воїнів, спотворення фактів через медіа, тощо. 


Мелодії Вечірнього Львова

Коли: 19 серпня, 19.00;
Де: !FestRepublic;
Скільки: 200-550 грн.

На даху FESTrepublic зіграє авторський проект заслуженого артиста України, скрипаля-віртуоза Назарія Пилатюка «Мелодії вечірнього Львова. Summertime. Baroque Tango&Jazz». На сцені виступатимуть «Promenade Trio». У програмі твори: А. Вівальді, Й. С. Баха, А. П’яццолли. Частину виручених коштів передадуть на потреби ЗСУ.

Вистава «Тринадцята жінка»

Коли: 19 серпня, 18.00;
Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;
Скільки: 150 грн.

Вистава «Тринадцята жінка» – сценічне прочитання п’єси Теодозії Зарівної про долю відомої голлівудської актриси німецького походження. (Камерна сцена). 

Вистава «Амнезія, або Маленькі подружні злочини»

Коли: 19 серпня, 17.00;
Де: Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса;
Скільки: 250-300 грн.

Події вистава відтворять: Микола Береза, Тамара Горгішелі, Тетяна Каспрук, Андрій Козак, Наталка Рибка-Пархоменко, Олег Стефан.

Вокальний концерт

Коли: 20 серпня, 17.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн.

Тенор Роман Грабовенський та піаніст Сергій Павлів підготували для слухачів нову романтичну програму, яка прозвучить у львівському органному залі. У виконанні артистів: Нікколо Валенте – «Пристрасть», Франческо Дюран – «Danza, danza», Руджеро Леонкавалло – Серенада Арлекіна з опери «Паяци», Віктор Косенко – «Пасакалія», Микола Аркас – Арія Андрія з опери «Катерина». 

Вистава «Ім’я»

Коли: 20 серпня, 18.00;
Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;
Скільки: 150 грн.


Балет «Жізель»


Коли: 20 серпня, 18.00;
Де: Львівський оперний театр;
Скільки: 100-500 грн.

Романтичний балет ХІХ століття «Жізель» французького композитора Адольфа Адана є одним із кращих творів класики балетного мистецтва. Це містична історія, що завершується перемогою любові навіть після смерті. 

Вистава «Королева краси»


Коли: 20 серпня, 17.00;
Де: Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса;
Скільки: 150-300 грн.

Вечір скрипкової музики


Коли: 21 серпня, 17.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн.


У львівському органному залі відбудеться вечір скрипкової музики у виконанні Лева Менцінського (скрипка), Роксоляни Кіт (фортепіано). У програмі: Роберт Шуман – «Фантастичні п'єси», Станіслав Людкевич – «Голосіння», Мирослав Скорик – «Карпатська рапсодія», тощо. 

Феєрія балету


Коли: 21 серпня, 18.00;
Де: Львівський оперний театр;
Скільки: 100-500 грн. 

Артисти балету Львівської національної опери представлятьі балетні номери зі світових шедеврів класичної та сучасної хореографії. У програмі: фрагменти з відомих балетів «Дон Кіхот», «Талісман», «Баядерка», «Лілея», а також танцювальні номери на музику Ф. Шопена, П. Масканьї, К. В. Глюка. 

Вистава «Катерина»

Коли: 21 серпня, 18.00;
Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;
Скільки: 150 грн.

Підготувала Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!