Куди піти у Львові на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

1669 0
Пропонуємо підбірку подій, які можна відвідати на вихідних 6-7 серпня у Львові.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Благодійний концерт гурту «Друга Ріка» 

 

Коли: 6 серпня, 18.00;
Де: Malevich Night Club;
Скільки: 390-650 грн.

У Львові відомий український гурт «Друга Ріка» зіграє благодійний концерт. Зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання для військових госпіталів.

Балет «Лілея»


Коли: 6 серпня, 18.00;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;
Скільки: 100-300 грн.

Основним лейтмотивом балету є мотив «Лілеї», побудований на українській народній пісні «Ой, зійди, зійди зіронько та вечірняя». Композитор передає життя героїв балету — Лілеї та Степана, розкриває їх мрії, кохання, страждання і боротьбу.

Вистава-концерт «Як я познайомився з війною і майже вбив путіна»


Коли: 6 серпня, 17.00;
Де: Львівський академічний драматичний театр ім. Лесі Українки;
Скільки: 280 грн.

Це вистава у жанрі аудіально-перформативного концерту є автобіографічною історією від першої особи, що поєднується з сюрреалістично фантазійною лінією спроби вбивства путіна центральним героєм твору. 


Благодійний ярмарок крафту й арту

Коли: 7 серпня, 12.00;
Де: Стрийський парк;
Скільки: вхід вільний;

У неділю, 7 серпня, з 12:00 до 19:00 у Стрийському парку розгорнеться ярмарок крафтових товарів і мистецтва «І те, і се». Серед розмаїття виробів ручної роботи від локальних майстрів, підприємців і митців ви точно знайдете собі щось особливе. Ми готуємо експозицію красивих і безумовно якісних речей. 

Благодійний концерт Pianoboy 

Коли: 7 серпня, 19:00;
Де: FESTrepublic;
Скільки: 350-550 грн;

У Львові відбудеться благодійний концерт Pianoboy, солістом якого є Дмитро Шуров. У виконанні співака глядачі зможуть почути пісні: Родимки, Шампанські очі, На вершині, Перша леді, тощо. Кошти з придбаних квитків будуть передані на термінові потреби ЗСУ. 

Романтична органна музика

 

Коли: 7 серпня, 19:00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн.

Органна музика принесе яскраві враження. Виконує Олена Мацелюх. У програмі: «Надзвичайна благодать», «Готична сюїта», «Фантазія» тощо.

Підготувала Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!