Куди піти у Львові на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

1358 0
Tvoemisto.tv рекомендує підбірку подій у Львові, які можна відвідати цих вихідних.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

21 січня, субота

Мистецький проєкт «Той, чия совість – як чистий кришталь»

Коли: 21-22 січня 

Де: Національний музей імені Андрея Шептицького, пр. Свободи 20

Подію приурочено до 300-ліття від дня народження українського філософа-містика, богослова, письменника, педагога, музиканта і мандрівника Григорія Савича Сковороди. Значну частину візуального наповнення експозиції становитимуть плакатні роботи на сковородинівську тематику студентів Харківської державної академії дизайну і мистецтв.

«Серпень. Графство осейдж»

Коли: 21-22 січня, о 17:00

Де: театр «Воскресіння», пл. Генерала Григоренка 5

Скільки: 200 грн

Історія великої сім’ї, в якій більше не має місця для любові. Зіткнення поколінь – батьки і діти, нездійсненні мрії, скелети у шафах великого будинку і яскраві характери головних героїв. Ось і вся формула щастя. Саме гра в «любов» приведе персонажів п’єси до ревнощів і заздрості, а згодом і до сімейного краху. Сімейні вузи – що це? Обов’язок чи любов?

Вистава «Снігова королева»

Коли: 21-22 січня, о 12:00, 13:00, 15:00

Де: Львівський театр естрадних мініатюр  «І люди, і ляльки»

Скільки: 50 грн

Це стара добре відома нам усім з дитинства казка Ганса Крістіана Андерсена. Історія про те, як важливо зберегти в своїх серцях щирий, дитячий вогник любові, вірності, чесності і відданості одне одному, адже лише гаряче серце може подолати усі перешкоди, розтопити лід і запалити серця інших людей.

Вистава «Ножі в курях, або спадок Мірошника»

Коли: 21 січня, о 17:00

Де: Львівський академічний театр імені Леся Курбаса

Скільки: 80-150 грн

П’єса сучасного шотландського драматурга про молоду жінку-селянку, яка попри зовсім звичайний спосіб життя дивиться на світ дуже по-особливому.

Творці вистави «Ножі в курях, або Спадок мірошника» роздумують над зіткненням світоглядних моделей і систем мислення. Забобонному і упередженому способу дивитися на речі протиставляється відкритий і гуманний погляд нової людини, сповненої жагою до постійного пізнання і відвагою бути відлюдником.


22 січня, неділя

Різдвяні історії Віктора Павліка

Де: Львів, Малевич: concert arena & night club

Коли: 22 січня, о 19:00 

Скільки: 400-800 грн

«Шикидим», «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені»,  «Яна», «Афіни, Київ і Стамбул», «Тарам там нема з ким» – почуємо всі хіти, що вже стали культовими. 

«Благодарний Еродій»

Де: Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса

Коли: 22 січня, 17:00

Скільки: 150-300 грн

«Погляньте на мандрівника цього що йде перед вами на землі. Він йде з палицею веселими ногами та спокійно співає: гостем я єсьм на землі… Співаючи він поглядає то праворуч, то ліворуч, то на весь обрій, спочиває то на горбі, то край криниці, то на траві зеленій, куштує їжу безпритравну, але сам він їй, як гарний співець простій пісні, надає смаку.

Він спить солодко і має насолоду і уві сні, і прокинувшись від тих же примар...»


Концерт Віктора Пташника 

Де: Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38

Коли: 22 січня, о 17:00

Скільки: від 150 грн

Добрі очі, лагідна усмішка, сильний проникливий голос, заворожуюча магія співу… Легкий порух руки по струнах бандури – і полилась ніжна мелодія кохання, душевності й тепла. Бадьорий дзвін гітари – і серце переповнилося радістю, енергією, рішучістю. Нестримний вітер волі, мандрів і пригод, гаряча кров пращурів-козаків, палка й чуттєва душа справжнього чоловіка – все це поєдналося в одній людині, в одному імені, яке уже давно стало відомим не лише в Україні, а й далеко за її межами!

Христина Яким

Фото із подій на Фейсбуку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!