Куди піти на вихідні у Львові? Tvoemisto.tv рекомендує

2851 0
Цими вихідними, 6-7 лютого, у Львові пройде низка цікавих та захоплюючих подій, на які неодмінно варто потрапити: концерти українських виконавців та вистави для дітей і дорослий, вечірка самого Боба Марлі, а також унікальна для Львова виставка скульптур. Перелік найбільш цікавих подій у Львові пропонує Tvoemisto.tv
Фото: www.heykiki.com, cultprostir.ua, lufa.com.ua80, varianty.lviv.ua

Фото: www.heykiki.com, cultprostir.ua, lufa.com.ua80, varianty.lviv.ua

Вистави

7 лютого для маленьких львів’ян покажуть лялькову виставу «Чарівні ліки або чому кіт не з’їв мишку». Організатори запевняють, що дійство буде цікавим для всіх, розпочинаючи з 2 до 102 років. Виставу можна буде переглянути о 12:00 в приміщенні Інтерактивного музею D.S. Таємна аптека (пл. Соборна, 1). Вартість квитка: 35 грн з особи. Забронуювати та придбати квитки можна за телефоном: +38 (067) 370 56 98 (з 9.30 до 20.00) або в приміщенні аптеки: пл.Соборна,1 або на сайті музею www.secret.lviv.ua

Вистава про війну та кохання «За дверима», це також і вистава про пошук щастя, про чудодійну силу кохання. Переглянути її можна 6 та 7 лютого о 18:00. Показуватиме Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» (пл. Генерала Григоренка, 5). Вартість квитків 50-70 грн.

Виставки

У Львові можна переглянути картини, зроблені із воску чи парафіну. Для цього потрібно завітати на виставку свічкових картин «Свічка – більше, ніж світло». Переглянути такі картини можна до 9 лютого на площі Музейна, 1 (Домініканес)

У місті також відкрили унікальну виставку скульптури. Вона є ініціативою шести художників, які представляють захід, схід та центр України і є особливою для Львова, оскільки в цьому місті виставку такого масштабу експонують вперше. Переглянути скульптури можна до 8 березня в Національному музеї Львова імені Андрея Шептицького.

Центр міської історії Центрально-Східної Європи запрошує на історичну виставку «Велика війна 1914 - …Індивідуальний та глобальний досвід». Виставка подає погляд на Першу світову війну з двох різних, але поєднаних перспектив: з одного боку, як на глобальний конфлікт, а, з іншого, як на індивідуальний досвід різних її учасників. Експозицію можна переглянути до 29 лютого за адресою вул.акад. Богомольця, 6

Читайте також: Де у Львові поїсти «на ходу»: концептуальні заклади вуличної їжі

 

Концерти

6 лютого для львів’ян відбудеться концерт «Привіт із Голівуду». У програмі – звукові доріжки до популярних американських кіно і мультиків у виконанні Олексія Карпенка. Послухати можна буде о 19:00 в кав’ярні «Штука», вул. Котлярська,8. Вхід вільний.

Концерт «Галицькі дзвони» буде цікавий тим, хто ще хоче насолодитись звучанням колядок. Послухати музику можна 6 лютого о 17:00. Локація: Будинок органної та камерної музики (вул. Степана Бандери, 8).

6 лютого львів’яни матимуть нагоду побувати на вечірці-дні народження Боба Марлі. У цей вечір відбудеться занурення у світ гучних басів сонячної та позитивної музики реггі. Долучитись до вечірки можна буде о 22:00 на Ринку зброї «Під Арсеналом» (вул. Підвальна, 5). Вхід: 50 грн.

Активний відпочинок

Львів’ян запрошують на сплав по річці Опір. Сплав розрахований на початковий рівень підготовки учасників і буде здійснюватися на катамаранах. Тривалість сплаву складе близько 3-4 годин. Деталі можна дізнатись за посиланням.

Фестивалі

На цих вихідних на площі Ринок відбудеться святкування Китайського Нового року у Львові. Триватиме фестиваль до 7 лютого. Детальну програму заходу можна подивитись за посиланням.

Лекції

Для тих, хто не хоче марнувати вихідні, одразу дві лекції проведуть в неділю, 7 лютого:

-          Лекція «Соцмережі та ЗМІ: точки дотику». Викладач факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка Юрій Залізняк розповість про спільні та відмінні риси соціальних мереж та ЗМІ. Початок лекції о 12:00. Відбудеться вона за адресою: Перша львівська медіатика (вул. Мулярська, 2а). Вхід: 20 грн

-          Лекція з елементами тренінгу Rome and Theatre. Це лекція про історію римського театру з елементами акторського тренінгу, за допомогою якого Ви дізнаєтесь про найунікальнішу культуру світу та відчуєте атмосферу цього часу. Початок о 19:00 в антикафе CoMMuna, вул. Галицька, 1

Читайте також: Фільм тижня у Львові: «Усі дороги ведуть до Риму»

Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!