Куди потрапляє вторсировина Львова. Відео

3175 0
Пластик, скло і метал вивозять спеціальні сміттєвози.
ілюстративне фото: news.lviv-company.in.ua

ілюстративне фото: news.lviv-company.in.ua

На свята і без того не мала кількість сміття у Львові збільшується. У компанії «Грінера – Україна» показують, як сортують сміття та заспокоюють, що хвилюватись за те, що сміттєвози скидають пластик до побутових відходів, не варто.

Заступник директора компанії Тарас Колодій говорить, що за сміттям, що скидають у баки для пластику, скла і металу приїжджають окремі сміттєвози. Він говорить, що мешканці Львова активніше сортують сміття самостійно, але все ж часто у баки для змішаного сміття потрапляють пляшки – цього робити не варто.

На сортувальній станції сміття вручну сортують люди, а потім те, що можна переробити, отримує друге життя. До 2030 року, згідно з національним планом уряду, на сміттєзвалища має потрапляти все менше сміття, а все більше має ставати вторинної сировини.

А кореспондентка медіа-хабу «Твоє місто» розповідає, як на свята продукувати менше сміття.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!