На правах реклами

Квартири тижня від компанії Avalon Inc. Як інвестувати у комфорт вигідно

4073 0
Компанія готує до здачі в експлуатацію житловий комплекс на Зеленій, 204 та пропонує нову вигідну пропозицію в межах програми «Квартира Тижня».

День відкритих дверей в ЖК Аvalon Zelena Street (вул. Зелена, 204), що відбувся на вихідних, став особливим. Уже за місяць власники квартир у першій секції житлового комплексу розпочнуть ремонтні та дизайнерські роботи.

«Ми обговорювали операторів комерційних приміщень, котрі розпочнуть працювати вже найближчим часом. А також питання №1 – це механізм передачі права власності на квартиру. Друге, та не менш актуальне питання, – це початок ремонтних робіт, щоб якомога швидше переїхати у власне помешкання. Приємно, що з нами консультуються стосовно дизайнерських рішень у квартирах. Ми беремо активну участь у кожному етапі життя наших клієнтів», – розповідає куратор консультаційного центру Avalon Zelena Street Тарас Бабяк.

До речі, одна з квартир цього комплексу – 1-спальна квартира у ЖК Avalon Zelena Street – знайшла свого власника завдяки програмі "Квартира Тижня".  

Програма «Квартира тижня»

Програма «Квартира Тижня» від Avalon Inc. діє вже близько 3 місяців. Її особливість у тому, що омріяну квартиру можна придбати на дуже вигідних умовах. Щотижня – новий житловий комплекс, а їх у компанії на етапі будівництва зараз шість – два бізнес-класу, чотири комфорт-класу та ще один преміум-сегменту. Фіксована ціна, максимальне розтермінування і щотижня унікальна квартира очікують свого власника.

«Наші клієнти дуже ретельно вивчають пропозиції наших житлових комплексів і обирають найбільш комфортний для себе варіант. "Квартира тижня" – то це додаткова можливість отримати бажане дуже вигідно», – розповідає менеджер з продажу нерухомості Avalon Inc. Наталя Піліч.

Актуальна пропозиція тижня

До 27 травня в межах програми «Квартира Тижня» Avalon Inc. пропонує квартиру в ЖК Avalon Holiday (візуалізація комплексу на головному фото матеріалу  ред.) площею 77,52 кв. м на 8 поверсі з економією у 116 280 грн та максимальним розтермінуванням.

Avalon Holiday – для активних жителів міста тут все продумано до деталей: самокати, велосипеди, альтанки біля озера, зони для барбекю, дитячі та спортивні майданчики.

 

 

 

Як скористатися пропозицією

Щоб скористатися пропозицією, необхідно зателефонувати за номером 0 800 500 055 і назвати кодовий меседж «Holiday Tvoe Misto» (дзвінки по території України безкоштовні) або завітати в центри продажу за адресами:

  • вул. Зелена, 204,
  • пр. Червоної Калини, 60
  • пр. В. Чорновола, 18 (біля ЖК Avalon)

Графік роботи: пн-пт – 10:00-20:00, сб – 11:00-17:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!