Квітень прийде з дощами. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1341 0
Найтепліше буде в четвер: стовпчик термометра покаже +17 градусів.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 29 березня, у Львові сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Увечері йтиме дощ. Про це повідомляють на сайті Синоптика. Температура вдень становитиме 7-9 градусів тепла, а вночі – -1,-2.

У вівторок, 30 березня, увесь день у Львові буде хмарним. Уночі йтиме дрібний дощ. Уранці, вдень та ввечері – без опадів. Температурний максимум становитиме 8 градусів із позначкою «плюс».

У середу, 31 березня, уранці продовжиться нічний дрібний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Стовпчик термометра вдень покаже максимум 13 градусів, а вночі – +6.

У четвер, 1 квітня, уранці та вдень буде хмарно. Без опадів, а температурний максимум становитиме 17 градусів тепла.

У п’ятницю, 2 квітня, похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Вночі та вранці очікується дрібний дощ. Температура коливатиметься від 6 до 9 градусів із позначкою «плюс».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!