Львів'ян запрошують на концерти Оксани Мухи до 65-ліття Квітки Цісик

3629 0
У програмі концертів «Kvitka: на біс!» – найкращі пісні із репертуару Квітки Цісик, які звучатимуть як в автентичних, так і в оригінальних аранжуваннях. Разом із Оксаною Мухою на сцені будуть симфонічний оркестр та рок-група. Спеціальний гість – скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

У рамках масштабного сольного проекту співачки Оксани Мухи «Дякую тобі, Квітко!», присвяченого 65-літтю легендарної американської співачки українського походження Квітки Цісик, по всій Західній Україні відбулося близько двох десятків концертів «Kvitka: Два кольори».   

«Для мене дуже цінно, що саме цього року, коли Квітці Цісик було б 65, я і мої музиканти змогли відкрити її для тисяч українців, – розповідає Оксана Муха. – Я так радію, що концерти "Kvitka: Два кольори", куди б ми з ними не приїхали, збирали повні зали: у Тернополі, Івано-Франківську, Коломиї, Дрогобичі, Стрию, Червонограді».

Зважаючи на аншлаги у Львові організатори запланували провести два додаткових концерти у Театрі Марії Заньковецької. Прикметно також, що цієї осені концерти, які Оксана Муха присвячує Квітці Цісик, відбудуться також у кількох містах Польщі. Крім того, тривають переговори про гастролі з цією програмою у США та Канаді.  

Концерти заплановані 14 листопада о 17:30 та 20:00.

Квитки – у касі Театру та онлайн: Концерт о 17:30, Концерт о 20:00:

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!