Квитки у Львівський цирк можна придбати онлайн

14133 0
Львів’яни вже купують онлайн квитки на потяги, футбольні матчі, концерти та театральні вистави. Відтепер придбати квиток, не відходячи від комп’ютера, можна і на вистави, які проходитимуть у Львівському державному цирку.

Систему купівлі квитків онлайн забезпечує квитковий сервіс gastroli.ua.   Виконавчий директор компанії «ГАСТРОЛІ ЮЕЙ» Ярослав Микитин запевняє: «Купувати квитки онлайн на вистави у Львівському цирку буде зручно не тільки львів’янам, а й гостям нашого міста. Особливо тим, хто планує поїздку з дітьми.

 Окрім нового онлайн-сервісу, квитки в Цирк можна придбати у касах, яких є 22 по усьому місту. Вони розміщені як у центрі Львова, так і у всіх його районах. «Якщо раніше, плануючи дозвілля дітей, батьки були змушені їхати по квитки до цирку, тепер їм для цього достатньо вийти з дому, - додає Ярослав Микитин. – У нецентральній частині Львова наші каси є, зокрема, на вулиці Володимира Великого, 59В; на вулиці Джорджа Вашингтона, 8; на вулиці Сихівській, 18; на вулиці Любінській, 89; на проспекті Червоної Калини, 36 і 5». 

ТЕГИ: квитки, цирк

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!