Київ не отримав ліміти на енергоспоживання, але у одному з районів можливі відключення

966 0
Підприємства продовжують отримувати ліміти на електроспоживання.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Голосіївському районі Києва вийшло з ладу енергообладнання «Укренерго», тому електропостачання можуть обмежувати. Про це повідомив гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко.

«Укренерго» не змінило обмеження і Київ продовжує працювати без стабілізаційних відключень. Але продовжують траплятися аварії на інфраструктурі.

Читайте також: Тролейбуси та трамваї у Києві повернулися на маршрути

«Наприклад, вийшло з ладу енергообладнання Укренерго, через що колегам довелося обмежувати постачання в Голосіївському районі. Наразі робочою залишилася одна лінія з двох. Вона не може передавати потрібні обсяги електроенергії, тому постачання доводиться обмежувати», – зазначив Коваленко.

Графік відключень можна подивитися на сайті YASNO і  ДТЕК Київські електромережі.

Водночас Коваленко додав, що лімітів на електропостачання немає лише для населення міста, а бізнеси, великі виробництва продовжують отримувати обмеження споживання.

Нагадаємо також, що 17 лютого у столиці «Укренерго» проведе заміри споживання електроенергії, тож світло не вимикатимуть.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!