Київ

Київ приступив до активної фази підготовки до наступної зими

849 0
Усі служби Києва розпочинають підготовку до наступного опалювального сезону.

Через колосальний обсяг планових та відновлювальних ремонтних робіт, Київ вже зараз приступив до активної фази підготовки до зими. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час засідання штабу з підготовки до наступного опалювального сезону повідомив.

«Не втрачаємо жодного дня і працюємо в посиленому режимі. Поадресно маємо відпрацювати проблемні питання – будинки, де забудовник досі не виконав технічні умови, де існує проблема глобальної несплати і заборгованості за послуги, де можуть виникнути технічні несправності у процесі підключення тепла чи інших послуг. Кожен район має перелік таких об’єктів і щодо кожного повинен бути розроблений план вирішення», – сказав заступник голови КМДА.

Він зауважив, що спільно з КП «Київтеплоенерго» опрацювали питання оптимізації роботи котельних, їх підживлення водою, необхідною для штатної роботи, а також графіки гідравлічних випробувань теплових мереж.
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!