Київ

Київрада надаватиме додаткові соціальні гарантії членам сімей всіх загиблих захисників Києва

679 0
До сьогодні таку допомогу отримували виключно мешканці Києва.
Ілюстративне фото / відкриті джерела

Ілюстративне фото / відкриті джерела

У столиці будуть надавати компенсацію на виготовлення та встановлення надгробків членам сімей загиблих осіб, похованих у місті Києві, місце проживання яких не зареєстроване на території міста, але які були у складі військових частин міста, Сил територіальної оборони ЗСУ та добровольчих формувань територіальної громади Києва.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 25 травня, на пленарному засіданні Київської міської ради 69 депутатами, передає пресслужба.

Зазначимо, наразі члени сімей загиблих захисників Києва, місце проживання яких не було зареєстроване на території міста, не отримують компенсацією на виготовлення та встановлення надгробків, що водночас передбачена членам сімей загиблих киян та киянок, що боронили Україну. 

Тому з метою встановлення справедливості та віддання шани всім захисникам столиці, які зробили вагомий внесок у захист незалежності держави буде вирішено забезпечити рівні соціальні гарантії. 

Додамо, для виконання цього рішення з бюджету міста Києва буде виділено додаткове фінансування.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!