Київ

Київський фотограф зробив знімки столиці на Game Boy

978 0
Роздільна здатність знімків вийшла дуже низькою, та все одно світлини дивним чином передають красу міста.
Фото: hello.drofa

Фото: hello.drofa

Фотограф і волонтер Олег Дрофа зробив знімки Києва на камеру відеогри Game Boy. Відповідні світлини він опублікував в Instagram.

За словами фотографа, на таку ідею його надихнули спогади про дитинство, коли була популярною іграшка Game Boy.

«Дуже хотілось побачити і закарбувати найвизначніші історичні споти під власним кутом. Тому вирішив поекспериментувати і зробив всі фото на Game Boy, саме той, на якому ми рубали в Супер Маріо брос на задніх партах у школі», - зазначив він.

Роздільна здатність знімків вийшла дуже низькою, та все одно світлини дивним чином передають красу міста.

«Розмір сенсору камери 0.014 мегапікселів, зовсім крихітний, але тут не в розмірі справа, тому що, як не фоткай Київ — це найкраще місто на Землі», - пояснив Дрофа.

Нагадаємо, німецький графічний дизайнер Ян Каменські створив  анімацію Visual Utopia, що показує Набережно-Хрещатицьку у Києві без вказівних знаків, автомобілів та білбордів. ⠀

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!