Шеф-кухар Клопотенко відкрив у Львові кафе і обіцяє безкоштовні страви для потребуючих

30253 0
Тут можна замовити безкоштовну страву з кавою та салатом.
Фото: Євген Клопотенко

Фото: Євген Клопотенко

Київський шеф-кухар Євген Клопотенко переїхав із Києва і відкрив у Львові заклад «Інші». Він закликав тих, у кого є труднощі з оплатою, приходити поїсти безкоштовно. Для цього потрібно замовити меню №2. Для цього меню у закладі щодня готуватимуть нову страву, каву та салат. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Українська дизайнерка, що виїхала у перші дні війни, повернулась і відновлює роботу у Львові

«Правильний час вибудовувати україновідчуття: завжди. Відкрили сьогодні з Інною Поперешнюк свій перший заклад у Львові. Він такий, якою є Україна. Називається Інші. Україна інша. Інша від росії. Інша від того, якою вона була до того. Україна про підтримку. І ми про підтримку. Ми створили робочі місця, щоб дбати про людей, які лишились без роботи. Створили гарне меню, яке буде розширюватись і змінюватися відносно нашого відчуття міста. Чим більше пізнаватимемо Львів - тим смачніше буде», – розповів Євген Клопотенко.

Наразі заклад – бістро, працюватиме він з 10 до 20:30 за адресою Соборна площа, 2а.

Нагадаємо, що із 1 січня 2022 року усі садки та школи у Львові мали б працювати за новим меню, який розробив відомий шеф-кухар Євген Клопотенко. Євген Клопотенко – український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий, засновник соціального проєкту «Нове шкільне харчування». Він також є співзасновником ресторану «Сто років тому вперед».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!