Київський театр «Дуенде Фламенко» танцюватиме у Львові іспанські танці

3073 0
12 липня у Львові, у Міському палаці культури ім. Г. Хоткевича, що на вул. Кушевича, 1, гастролюватиме Київський театр іспанського танцю і музики «Дуенде Фламенко». Гастролі колективу відбудуться у рамках Фестивалю «Fandango de Ucrania», який триватиме з 10 до 13 липня у Львові.
Фото організаторів

Фото організаторів

Нова вистава театру має назву «Carretera», що з іспанської перекладається як «Шлях». Початок вистави - о 19:00, повідомляють організатори.

Театр «Дуенде Фламенко» – колектив талановитих артистів, які протягом багатьох років віддані культурі фламенко. Музично-танцювальні вистави театру – це занурення у світ фламенко, під час якого кожен глядач обов'язково відчує себе в запальній, експресивній Іспанії. Досконале мистецтво танцю доповнюється звучанням музичних інструментів на живо, грою сценічного світла і яскравими костюмами.

Вистава «Carretera», яку львів’яни побачать 12 липня, - це розповідь про шлях розвитку фламенко: від витоків - до сьогодення. Танцювальне дійство на сцені у виконанні чотирьох танцівниць фламенко супроводжуватиметься музикою від початку XIX століття до сучасності. У виставі беруть також участь артисти Харківського театру фламенко «A solas con flamenco».

Продаж і бронювання квитків на виставу у Львові - за телефоном (032) 253-05-35, на інтернет-сторінках http://topbilet.ua/ і http://flamenco.kiev.ua або ж у «Касі №1» (м. Львів, площа Ринок, 14).

Вартість квитків: партер – 100, 120, 140 і 160 грн. Балкон – 60 і 80 грн. 

 

Відео з youtube-каналу krasnoukhoff

 

Відео з youtube-каналу krasnoukhoff


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!