Киян запрошують долучитись до благодійного проєкту зі збору книг для літніх людей

1187 0
Акція проходитиме у одній зі столичних книгарень.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Міська муніципальна книгарня «Сяйво книги» запрошує киян долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки зі збору книг для літніх людей під назвою «Одним словом». Про це повідомляє КП «Міський магазин», передає КМДА. 

«Проєкт містить ексклюзивну підбірку бестселерів, яку команда книжкового магазину «Сяйво книги» ретельно підбирає для найстарших читачів. Люди похилого віку можуть прийти до книгарні «Сяйво книги» і серед запропонованих книг на спеціальному стелажі безкоштовно обрати для себе книгу для читання вдома, а потім повернути її та обрати нову», – пояснили там.

Читайте також: У Києві не планують скасовувати комендантську годину в новорічну ніч

Водночас кожен охочий відвідувач книгарні може купити книгу зі знижкою 20% та передати її працівникам для проєкту «Одним словом». За участь книгарня надасть дарувальнику знижку 10% на наступну покупку.  Книгарня працює із 10:00 до 20:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 6. 

Нагадаємо, на новорічні свята Києвом курсуватиме екскурсійний ретро-потяг.

Софіко Векуа
ТЕГИ: книги, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!