Київ

Кияни підтримали ще одну петицію про скасування зупинки транспорту під час тривог

635 0
Це вже третя петиція про скасування зупинки громадського транспорту під час повітряної тривоги.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Поки Київрада розглядає петицію про скасування зупинки громадського транспорту під час повітряних тривог, ще одна петиція з такою ж вимогою отримала необхідну кількість підписів. Петиція була зареєстрована 26 січня і набрала понад 6400 підписів.

«Не у кожного киянина є службовий та власний автомобіль. Тому, будь ласка, спробуйте пересісти зі службових автомобілів на громадський транспорт і дістатися на роботу під час повітряної тривоги», - наголосила авторка петиції.

Попереднє звернення, що отримало понад 7200 підписів наразі перебуває на розгляді департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Нагадаємо, у серпні міська влада запровадила обов'язкову зупинку всього громадського транспорту на час повітряної тривоги. Тоді ж кияни звернулися з петицією про скасування цього правила, вона набрала необхідні підписи протягом 10 днів, однак була відхилена.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!