Київ

Кияни самостійно перефарбували стіни підземного переходу біля метро «Теремки»

852 0
Активістам вдалося майже цілком пофарбувати стіну на одній зі сторін переходу
Фото: Богдан Гдаль

Фото: Богдан Гдаль

Кияни самостійно перефарбували стіни підземного переходу біля метро «Теремки», щоб відновити його первинний вигляд. Про це повідомив дизайнер і активіст Богдан Гдаль.

«Давно хотів відновити вигляд підземного переходу біля метро Теремки. Підібрав кольори, купив пробні фарби і сьогодні з місцевими мешканцями спробували перефарбувати стіни», - зазначив він.

Як видно, активістам вдалося майже цілком пофарбувати стіну на одній зі сторін переходу. Дизайнер планує продовжити роботу над переходом разом із місцевими мешканцями.

Нагадаємо, активісти, які виступають проти будівництва паркінгу на Прирічній за 120 млн грн, висадили 15 нових дерев на місці спиляних.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!