Лекція про відповідальність суддів у Львові. Де переглянути онлайн?

2003 0
У середу, 16 вересня, о 16:00 у конференц-залі Українського католицького університету відбудеться Відкрита лекція старшого слідчого Комісії з суддівських кваліфікацій штату Джорджія (США) Річарда Хайда на тему «Стандарти суддівської дисципліни: що є дієвим». Зацікавлених у темі львів’ян запрошують відвідати лекцію, а переглянути подію онлайн можна буде на Tvoemisto.tv.
фото: journalism.ucu.edu.ua, court.gov.ua, zib.com.ua

фото: journalism.ucu.edu.ua, court.gov.ua, zib.com.ua

У ході лекції будуть розглядати основні питання відповідальності суддів, інструменти притягнення їх до відповідальності та порівняння їх ефективності в Україні та США, а також основні пропозиції щодо посилення відповідальності суддів на сучасному етапі в Україні. До участі запрошуються представники професійного юридичного середовища, науковці, студенти-правники та всі зацікавлені питаннями верховенства права та реформування правової системи в Україні.

Для участі в лекції потрібно зареєструватися за посиланням.

Початок заходу: 16:00.

Мова лекції: англійська. Під час заходу буде забезпечуватися синхронний переклад.

Місце проведення: конференц-зал Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а).

Пряму трансляцію лекції можна буде переглянути завтра на Tvoemisto.tv.

Після завершення лекції усі учасники запрошуються на каво-перерву. Додаткова інформація – [email protected], 0939939351.

Захід відбудеться у рамках серії лекцій «UCU Rule of Law Lecture Series», що організовує Український католицький університет спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) за співпраці Асоціації правників України та Європейської Бізнес Асоціації.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!