Leopolis Jazz Fest оголосив десятого хедлайнера

2246 0
У Львові виступить відомий американський джазовий піаніст, композитор.
Фото: amazonaws.com

Фото: amazonaws.com

Десятим хедлайнером фестивалю Leopolis Jazz Fest, який влітку відбудеться у Львові, стане відомий американський джазовий піаніст, композитор та аранжувальник Ахмад Джамал. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

«Його кар'єра охоплює понад півстоліття і він є одним з найбільш видатних джазових музикантів, втілює історію та еволюцію джазу. АхмадДжамал є одним з найпопулярніших композиторів і виконавців світу», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові відбудеться Leopolis Jazz Fest. Повна програма фестивалю

Нагадаємо, раніше стало відомо про п’ятьох перших хедлайнерів фестивалю — американський музикант Маркус Міллер, шведський контрабасист, бас-гітарист, віолончеліст Ларс Даніельссон, британський піаніст Джеймі Каллум, італійський піаніст Стефано Боллані та американський джазовий піаніст Роберт Гласпер. 22 березня фестиваль оголосив, що на фестивалі виступлять гітарист Лі Рітенур та десятикратний володар Греммі Дейв Грусін.

Із 2018 року «Альфа-Банк» перестає бути титульним спонсором фестивалю, врезультаті чого фестиваль змінив назву із Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest. Фестиваль відбудеться впродовж п’яти днів з 27 червня по 1 липня 2018.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!