На правах реклами

«Лідер у Мені» впроваджуватиме свою програму в українських школах

2410 0
Програма запрацювала з початку навчального року і у львівських школах.

Компанія FranklinCovey Education Ukraine буде впроваджувати соціально-емоційне навчання у школах України. Договір про це з компанією підписав Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти України.

«У нас відбулося підписання між Інститутом модернізації змісту освіти та програмою компанії FranklinCovey Education «Лідер у Мені» стосовно запровадження інновацій в освітньому процесі. Це є безпрецедентний світовий досвід розповсюдження освітніх технологій підвищення якості освіти», – зазначив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Раніше «Лідер у Мені» вже впроваджували в Україні у тестовому форматі в лютому-травні 2021 року. Тоді результати опитування батьків учнів, що першими взяли участь, підтвердили ефективність програми. Понад 90% сказали, що помітили позитивні зміни в поведінці дітей та покращення їхньої академічної успішності.

«Ми працюємо на 5 континентах і кожного дня тримаємо «руку на пульсі» усіх змін в освіті. Ми бачимо тенденції і швидко впроваджуємо усі необхідні рішення. Наша спільнота об‘єднує понад 100 тисяч вчителів. Це глобальна спільнота освітян, які об’єднані задля розвитку людського потенціалу. Я щасливий з того, що тепер і українські освітяни приєднаються до цієї спільноти», – зазначив лідер FranklinCovey Education в Україні Олександр Шипка.

Нагадаємо, програма «Лідер у Мені» запрацювала з початку навчального року і у львівських школах. Програма є доступною у більш, ніж 20-ох навчальних закладах міста. Також вона вже є доступною і у Бібрській, Новороздільській та Сокальській ОТГ.

Більше про «Лідер у Мені» дізнавайтеся тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!