Лікарі розповіли про стан двох братів, яких збило авто у Самборі

2354 0
Наступного тижня діти вже поїдуть додому.
Фото: Перше ТМО

Фото: Перше ТМО

9-річний Андрійко, якому чимало людей здавали рідкісну IV (-) кров для операції, як і його 5-річний братик Владик, почуваються значно краще. Дітей уже перевели із реанімації до травматологічного відділення. Про це повідомляє Перше ТМО Львова.

Читайте також: На Львівщині автомобіль збив на тротуарі сім’ю з двома дітьми. Потрібна термінова допомога

Хлопці потрапили у дитячу лікарню на Орлика минулої неділі. У Самборі на них з батьками на тротуарі налетів автомобіль. Владик мав важкий забій головного мозку, а його старший брат Андрійко – перелом обох ніг.

Андрія прооперували – ушкоджені кістки стабілізували за допомогою спеціальних імплантів, тобто виконали металоостеосинтез. Зараз лікарі спостерігають позитивну динаміку і якщо все буде добре, за місяць він зможе ходити самостійно.

Менший Влад приймає препарати для покращення мозкового живлення та поки перебуватиме у гіпсі.

Наступного тижня діти вже поїдуть додому.

Нагадаємо, що у Самборі автомобіль збив подружжя з двома дітьми, які стояли на тротуарі. Через аварію найбільше постраждав 9-річний хлопчик, якого доправили у дитячу лікарню на Орлика. Йому терміново потрібна була кров 4-ї групи з резусом мінус. Подружжя із своїми двома синами поверталося саме додому. Діти були на санчатах. В цей час на них наїхав автомобіль. Водій не впорався із керуванням і його занесло на тротуар, де саме йшла сім'я захисника України.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!