ЛКП «Зелене місто» у Львові очолив Тарас Калужний

1283 0
Тарас Калужний раніше працював місцевим керівником проекту у «Гідротерра».
фото олександра мазуренка/пресслужба лмр

фото олександра мазуренка/пресслужба лмр

Сьогодні, 2 серпня, колективу ЛКП «Зелене місто» представили нового керівника – Тараса Калужного. До нього комунальне комунальне підприємство очолював Святослав Євтушенко. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Тарас Калужний раніше працював місцевим керівником проекту у «Гідротерра». Також у нього вже є досвід роботи у ЛКП «Зелене місто».

Тарас Калужний – місцевий менеджер проєктів, народився 5 серпня 1991 року. Закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю економіка (2008-2013). 2019 – Bayern International, сучасні технології та рішення для поводження з відходами. Є керівником проекту у «Гідротерра». Раніше працював у відділі розвитку бізнесу та продажів в ТОВ «Інститут проектування КОМФОРТБУД» та в CONTROL PROCESS S.A., Краків, Польща.

Нагадаємо, що керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова написала заяву на звільнення. Крім того, нещодавно із посади керівника ЛКП «Львівелектротранс» звільнили Андрія Свища. Також раніше заяву на звільнення написав заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!