Київ

Лобода збирається виступити в Києві на підтримку Охматдиту, але у дитячій лікарні не в курсі

1179 0
Українці не пробачили Лободі виступи в росії
Фото:Osocor

Фото:Osocor

Співачка Світлана Лобода, яка довгий час жила і виступала в Росії,  запланувала на 25 серпня концерт у Києві нібито з метою збору коштів на відновлення ЛОР-відділення в Охматдиті, але з керівництвом дитячої лікарні це не узгоджувала. Про це повідомив український реп-виконавець Yarmak.

На сторінці Osocor Residence в Instagram повідомлялося, що компанія організовує благодійний концерт за участі Лободи, на якому збиратимуть кошти на відновлення ЛОР-відділення «Охматдиту».

Український співак Yarmak обурився тим, що Лободу запросили до Києва. Тому він публічно звернувся до керівництва дитячої лікарні та зазначив, що допомогти зі збором коштів могли б інші артисти.

Виявилося, що в «Охматдиті» не знали, що Лобода даватиме концерт задля збору коштів на відновлення ЛОР-відділення.

«Ми тільки сьогодні дізналися про цей концерт. З нами, на жаль, не були узгоджені ані концерт, ані афіша, ані артист», - відповіли в лікарні.

Раніше, інформація про виступ Лободи в Києві викликала обурення у соцмережах. Користувачі заявляють, що раніше співачка своїми податками в росії сплачувала вбивства українських дітей, а тепер за їхній рахунок намагається відбілити свою репутацію в Україні.

Сама Лобода скандал поки що ніяк не коментує. На сторінці Osocor Residence коментарі до афіші з виступом співачки закриті, заяв щодо ситуації там також ще не робили.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!