Льодові скульптури, нові електронні табло і штраф для блогера. Головне за добу

1028 0
Коротко розповідаємо про важливі новини минулої доби.

Львів планує придбати ще близько п’ятдесяти електронних табло для відображення графіку руху громадського транспорту. Для цього місто виділило 2,5 мільйони гривень на закупівлю нових табло, що інформуватимуть про графік руху громадського транспорту.

Читайте також: Малює з півтора року. Як 6-річний Максим із Золочева здобув понад 200 нагород

Частину державної субвенції, яку восени минулого року передбачили на будівництво вертолітного майданчика біля клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, перерозподілили на інші об’єкти. З передбачених 11 млн грн забрали 5 млн грн, які лікарня не змогла освоїти до кінця 2021 року. Як це пояснюють у ЛОДА та лікарні, читайте у матеріалі.

Галицький районний суд міста Львова оштрафував чернівецького блогера Олександра Заліска, який організував гучну вечірку у День пам’яті жертв голодомору. За словами секретаря суду Павла Берези, блогер визнав у суді свою вину.

Читайте також: В університеті для пенсіонерів у Львові стартує новий семестр. Як долучитись до навчання

У Львові обрали переможця ІХ конкурсу льодових скульптур. Митці створювали роботи упродовж двох днів на площа перед Оперним театром. 15 січня серед п’яти витворів із криги обрали найкращий.

Ірландський лоукостер Ryanair повністю скасував маршрути зі Львова до чотирьох європейських міст. Рейси не виконуватимуть до кінця лютого цього року. Також повністю рейси відмінила нова українська авіакомпанія Air Ocean. Польоти планують поновити з 15 березня цього року.

Гарного вам дня!



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!