Чи будуть нові обмеження у Львові через надзвичайну ситуацію

3574 0
У міста є план Б.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Львів 11 днів жив у режимі підготовки до надзвичайної ситуації. Рішенням області на території Львівщини та Львова сьогодні, 24 березня, ввели надзвичайну ситуацію. Як повідомив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, нових обмежень, окрім тих, що вже запроваджені у місті, не планують.

Читайте також: На Львівщині вводять режим надзвичайної ситуації. Що це означає

Громадський транспорт курсує у «карантинному режимі» – перевозить не більше 10 осіб. У місті від учора скасували до завершення карантину безкоштовний проїзд для пільговиків. Загалом, у Львові сьогодні курсує, за словами мера, 65% транспорту.

При цьому мер заявив, що на рівні держави також наразі не планують додаткових обмежень.

Читайте також: Львів'ян просять платити за компослуги, щоб місто могло працювати. Як оплатити онлайн

«Хіба будуть введені нові обмеження на рівні держави, але наскільки я знаю, вони не плануються… Звичайно, у нас є «варіант Б», «варіант С». Якщо заборонять взагалі роботу громадського транспорту, то ми введемо спецмаршрути. Зараз ми допомагаємо укладати угоди з АТП №1 на перевезення. Хоча більшість людей користується мережею транспорту, яка функціонує сьогодні в місті», - повідомив мер.

Читайте також: Кому можна виходити на вулицю та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

Також зазначимо, що від сьогодні, 24 березня, у всіх трамваях та тролейбусах міста працюватимуть контролери, які слідкуватимуть за оплатою проїзду та кількістю пасажирів у транспорті. 

До речі, керівником штабу із надзвичайної ситуації у Львові затвердили заступницю міського голови Галина Слічну, яка зараз курує міський оперативний штаб із протидії епідемії коронавірусної інфекції.

 

 

Христина Гоголь

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!