Політична реклама

Львів готує заявку на участь у Олімпійських іграх 2022 року

1586 0
Львів планує готувати заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

 

«Зараз стадія, коли міста приймають рішення – чи подавати від себе заявку, чи ні. Перший етап починається через рік. Для Львова важливим було рішення Уряду України про те, щоб країна підтримувала рішення про підготовку заявки. Оскільки це надзвичайно великі кошти, то місто ніколи не зможе виділити такий бюджет», – зазначено у повідомленні.

Місту варто відкривати нові авіарейси та співпрацювати з бюджетними авіалініями для проведення Олімпійських ігор. Також Львову потрібні нові багатофункціональні арени, де можна проводити великі концерти під накриттям, конференц-зали, які допоможуть розвивати конференц-туризм, – вважають у міськраді.

Джерело: Варіанти

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!