Львів на Великдень охоронятимуть більше двох тисяч правоохоронців

1721 0
Біля кожного храму, де проводитимуться Великодні богослужіння, чергуватимуть працівники міліції та представники громадських організацій, котрі також долучаться до охорони громадського порядку у Львові та області. Окрім того, весь особовий склад міліції Львівщини вже переведений на посилений варіант несення служби.

«Основне, на що звертатимуть увагу правоохоронці – це попередження порушень громадського порядку під час великодніх свят. Біля кожного храму, а також у місцях скупчення людей у Львові та в області нестимуть службу спільні патрулі працівників міліції та громадських активістів. Також вдвічі збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення», - розповів начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

Як повідомляє ГУМВСУ у Львівській області, найбільше занепокоєння правоохоронців, як завжди, викликає поведінка молоді в обливаний понеділок. Проте, враховуючи досвід попередніх років, працівники міліції спільно з громадськими активістами знають як боротись з найбільш активними «обливальниками».

Загалом, правоохоронці Львівщини готові забезпечити громадський порядок у Львові та в області під час Великодніх свят і розраховують на підтримку та розуміння усіх громадян. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!