Політична реклама

Львів обігнав українські міста в рейтингу інноваційного розвитку

1834 0
До рейтингу найбільш інноваційних міст світу потрапило 9 українських міст. Найкращі показники у міста Львова (350 місце з 455) та Києва (361 місце). Також до рейтингу Innovation Cities Index потрапили Донецьк, Запоріжжя, Одеса, Харків, Дніпропетровськ та кримські Сімферополь і Севастополь.
Фото: vkurse.ua

Фото: vkurse.ua

На першому місці рейтингу – Сан-Франциско (США). До першої п’ятірки також увійшли Нью-Йорк, Лондон, Бостон і Париж, пише Ain.ua.

«Це вже восьма редакція щорічного рейтингу, який проводить австралійська компанія 2thinknow. Основною ціллю рейтингу є допомога підприємцям, які зацікавлені в розвитку інновацій та хочуть обрати для цього оптимальний регіон.

Всі міста в рейтингу розділено на п’ять категорій: Nexus, Hub, Node, Influencer та Upstart – за рівнем підтримки інновацій. Загальну кількість балів місту ставлять за трьома критеріями: рівень культури (як джерело ідей), рівень розвитку інфраструктури та базові умови для інновацій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!