Львів попрощався із загиблими на війні захисниками. Фото

1978 0
Андрій Мальцев та Володимир Нестор загинули у боях за Україну.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 15 травня, у Львові попрощались із загиблими на війні захисниками – Андрієм Мальцевим та Володимирем Нестором. Чин похорону відбувся у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Героїв поховали на Личаківському кладовищі.

Що відомо про Героїв

Андрій Мальцев народився 22 жовтня 1993 року в Стрию. Навчався у Середній загальноосвітній школі №95 у Львові. Здобув професійно-технічну освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Технологічний фаховий коледж Національного лісотехнічного університету України». Після завершення навчання працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Фокстрот». У вільний час захоплювався футболом та був диджеєм.

Із початком повномасштабного вторгнення російських окупантів прийняв рішення стати на захист Батьківщини та вступив до лав територіальної оборони. Боронив державу у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Харківської та Донецької областей. Герой загинув 9 травня 2023 року. У Андрія Мальцева залишилися мама, дружина, двоє дітей та двоюрідні брати і сестри. 

Володимир Нестор (11.03.1994-09.05.2023) Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №99 міста Львова. Здобував освіту у Львівському інституті Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом». Свій вільний час присвячував спорту: захоплювався футболом, активно займався змішаними бойовими мистецтвами. Обожнював дітей.

Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем пішов на війну. Брав участь у деокупації Сумщини, згодом виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України (раніше – ССО «Азов»). У Володимира Нестора залишилися батьки, сестра, двоє племінниць, хрещена донька, швагро, численні друзі та побратими.
 
 

 

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!