На правах реклами

Львів романтичний: найкраще місце для освідчення

5584 0
У шаленому темпі життя часто не маємо часу для планування відпочинку чи просто романтичних сюрпризів. Та є місце у Львові, де подбають про те, щоб ви провели незабутній час із коханою людиною. "Вінтаж Бутік Готель" пропонує чудовий варіант для затишного, романтичного вікенду.

А що краще символізує освідчення чи романтичний вікенд, як не вечеря при свічках? У "Вінтаж Бутік Готель" подбали  і про це. На Вас чекає вечеря на двох осіб в майстерні шеф-кухаря. Тут є затишне місце, звідки зможете спостерігати за приготування авторський страв, спілкуватися з шефом і насолоджуватися одне одним.

На вас чекає кімната з білим вином, фруктами та "Шампанським", а також – сніданок у номер. 

Щоб отримати всі ці послуги для комфортного відпочинку, необхідно просто замовити пакет "Романтичний" у "Вінтаж Бутік Готель". До нього входить:

- Проживання в номері категорії двомісний покращений, напівлюкс, люкс на дві особи.

- Вечеря на двох осіб в майстерні шеф-повара.

- Можливість раннього заїзду або пізнього виїзду (за попереднім замовленням).

- Сніданок "швецький стіл" або в номер.

- 20% знижки в ресторані "Вінтаж Нуво" на час проживання в готелі.

- 20 % на наступні дні проживання при бажанні гостя продовжити відпочинок.

- Паркінг.

- Wi-Fi.

Таким пакетом зможете скористатися від п'ятниці до понеділка вже з 1-го серпня. Вартість пакету становить 4800 грн за дві ночі у двомісному покращеному номері; у напівлюксі за дві ночі ви заплатите 6400 грн; у люксі "вінтажний" вікенд обійдеться у 7200 грн.

Отож, де можна влаштувати якнайкраще освідчення, як не в самому серці Львова? Замовивши пакет "Романтичний", залишиться лише насолоджуватися прекрасними моментами, які назавжди залишаться у вашому серці.

"Вінтаж Бутік Готель" знаходиться за адресою: вул. Староєврейська, 25/27

тел. (032) 235-68-34

www.vintagehotel.com.ua

facebook: vintage café

instagram: vintagehotel_restaurant


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!