Львів став одним з найпопулярніших туристичних напрямків в Україні

2326 0
Львів та гірськолижний курорт «Буковель» стали найпопулярнішими туристичними напрямками серед українців на зимові свята. Такими є результати моніторингу Центру розвитку туризму України на основі найпопулярнішої системи on-line бронювання готелів Booking.com, повідомляє директор центру Володимр Царук.
фото: vk.com

фото: vk.com

Зокрема, на різдвяні свята львівські готелі були заброньовані на 94%, а готелі та апартаменти на курорті Буковель та поблизу нього мають показник у 92%. Більшість пропозицій пропонуються вже не на самому курорті, а за 10-15 кілометрів поблизу нього. Третій за популярністю напрямок — гірськолижний курорт Славське (Львівська область), де було заброньовано 85% номерів. «Популярності українських Карпат цього року додали наявність снігу та автентичні народні традиції, які збереглися у цих місцях», – у свою чергу зазначила заступник начальника управління туризму Львівської облдержадміністрації Наталя Табака. 

Дивіться також: Як виглядає різдвяний Львів з висоти пташиного польоту. Відео

Майже однаковою популярністю на різдвяні свята користувалися  Київ (42%) та Одеса (35%). Готелі обох міст приваблюють туристів спеціальними тарифами. Зокрема, проживання у 4-5-зіркових готелях на Різдво в Одесі складало 900-1800 гривень за номер на добу, у Києві – від 1 800 до 5 000 гривень. Окрім того, українці стали більше їздити і до інших туристичних центрів. Зокрема, великим попитом користуються готелі та санаторії Закарпаття, гірськолижний курорт Мигово (Чернівецька область) та місто Кам’янець-Подільський, – пише Укрінформ.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!