Львів вшанує Небесну сотню та героїв АТО. Перелік заходів

2383 0
У лютому, в річницю масових розстрілів протестувальників на київському Євромайдані, громадськість Львівщини вшанує пам'ять новітніх Героїв України - лицарів Небесної сотні та українських військових, які загинули в зоні проведення Антитерористичної операції. Львівська обласна рада, Львівська облдержадміністрація, духовенство УГКЦ, представники молодіжних та студентських організацій Львова під час спільної наради ухвалили програму проведення заходів із вшанування пам'яті Небесної сотні та учасників АТО, повідомляють у Львівській облраді.
oblrada.lviv.ua

oblrada.lviv.ua

Як повідомила прес-служба міськради, під час спільної наради із організації та проведення заходів із вшанування пам'яті Небесної сотні та учасників АТО, було обговорено концепцію та організаційні моменти скорботних заходів на 18 та 22 лютого цього року.

Зокрема, 18 лютого о 19.00 на площі перед пам'ятником Т. Шевченку у Львові відбудеться панахида та запалення лампадок в пам'ять про загиблих під час мирних акцій протесту на Майдані та під час проведення АТО на сході України.

Окрім того, 22 лютого о 14.30 на площі перед пам'ятником Кобзареві відбудеться екуменічний молебень за загиблими та хода на Личаківський цвинтар, де усі учасники заходів покладуть квіти і запалять лампадки на могилах загиблих Євромайданівців та учасників АТО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!