Львів виставив на продаж компост. За вторговані гроші придбають медичний кисень

1476 0
Переможець аукціону зможе придбати одразу 50 тонн компосту. Мінімальна ціна – 300 грн за тонну.
Фото: Ірина Середа

Фото: Ірина Середа

Львів виставив на продаж компост, який виготовляють із харчових та садових відходів. За вторговані кошти придбають медичний кисень для однієї з лікарень міста. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Як у Львові працює станція компостування органічних відходів. фото. Відео

На майданчику електронної системи публічних закупівель Prozorro сьогодні з’явився лот «Сировина органічного походження для добрив – 50 тонн».  

«Аукціон триватиме 15 днів. Переможець зможе придбати одразу 50 тонн компосту. Мінімальна ціна – 300 грн за тонну. За кошти, які ми отримаємо з продажу, плануємо купити кисень для однієї з лікарень міста», – написав міський голова Львова.

Нагадаємо, у Львові компостуванням займається ЛКП «Зелене місто», працюють на вул. Пластовій, 13, поблизу території майбутнього сміттєпереробного заводу. Там переробляють органічні відходи. Від мешканців харчові та садові відходи, листя, гілля на переробку приймають безкоштовно. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!