Львів визнали одним із найбільш комфортних міст України

3379 0
Відповідний рейтинг опублікував журнал «Фокус».
фото: www.skyscrapercity.com

фото: www.skyscrapercity.com

Львів потрапив у п’ятірку найбільш комфортних міст України. Про це йдеться в рейтингу. Що був опублікований у журналі «Фокус». Десятий рейтинг комфортності міст України був опублікований у  п’ятницю, 22 червня.

Переможцем рейтингу цьогоріч став Харків. Що набрав 67,1 балів зі 100 можливих. На другому місці опинилася Вінниця зі 61,5 балами, на третьому – Київ із 55,9 балами. Львів отримав четверте місце із 55,8 балами, четверте місце посіла Одеса із 52,5 балами.

Читайте також: Львів лідирує серед міст, де легко вести бізнес. Інфографіка

Редакція журналу оцінювала рівень життя у 22 обласних центрах України за виключенням Донецька, Луганська, Севастополя та Сімферополя. Експерти оцінили якість життя за критеріями економічного становища, легкості пошуку роботи, якості надання муніципальних послуг, перспектив ведення бізнесу та безпеки проживання тощо.

Нагадаємо, відповідно до минулорічного дослідження Міжнародного республіканського інституту, Львів посів 9 місце у рейтингу міст України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!