Львівщина може вийти із червоної зони. Скільки хворих із Covid-19 в області

2376 0
У стаціонарах області із коронавірусом перебувають 2803 особи.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

За попередню добу у Львівській області провели 1474 дослідження на коронавірус. Позитивні показники виявили у 288-и осіб.

Читайте також: МОЗ хоче додатково посилити карантинні заходи у жовтій зоні

За добу в області з діагнозом Covid-19 госпіталізували 143 особи і скерували на самоізоляцію – 940 людей.

У стаціонарах області перебувають 2803 особи (ліжкова мережа заповнена на 54,26 %). Серед них 331 людина вакциновані (в т.ч. двома дозами – 144). В реанімації перебувають 219 пацієнти, з них на апаратах ШВЛ – 88.

За увесь час пандемії у Львівській області на Covid-19 захворіли 203 940 осіб. Померли внаслідок ускладнень 5219 людей.

В Україні за добу 20 листопада зафіксували 10 635 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби.

Читайте також: На Львівщині виявили новий підтип штаму коронавірусу «Дельта». Він є більш заразний

Нагадаємо, що із наступного тижня Львівщина може вийти з червоної зони епідемічної небезпеки. На тому, що ситуація із захворюваністю на Львівщині стабілізувалась і дещо покращилась наголосив також директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

«Якщо така динаміка збережеться й надалі – є шанс покинути «червону» зону. Звісно, за умови дотримання всіх карантинних обмежень і вакцинації», – каже Орест Чемерис.

Таокж додамо, що у Міністерстві охорони здоров’я хочуть посилити карантинні обмеження в «жовтій» зоні епідемічної небезпеки. Наразі МОЗ працює над змінами до постанови про адаптивний карантин, які будуть передбачити, що і в жовтій рівні епідемічної небезпеки для роботи в карантинних обмеженнях необхідно буде мати повний курс вакцинації як для працівників, так і для відвідувачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!